jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gratulacje!Na razie będą
Tylko nie spieszcie się ze ślubem, bo Ofelia musi się podkurować na wesele
Na razie będą złapciowiny
O, bardzo dobrze!
Każda okazja do imprezki jest dobra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gratulacje!Na razie będą
Tylko nie spieszcie się ze ślubem, bo Ofelia musi się podkurować na wesele
Na razie będą złapciowiny
O, bardzo dobrze!
ewkkrem pisze:We własnym fraku to może iść na cudze wesele ale na swój ślub ???!!! Protestuję, musi być strój od Armaniego! A, tfu, tfu, tfu, od Cioci jolabuk5![]()
Ciociu jolabuk5, bardzo przepraszam za pomyłkę, Armani do pięt Ci nie dorasta![]()
MaCiuś
ewkkrem pisze:We własnym fraku to może iść na cudze wesele ale na swój ślub ???!!! Protestuję, musi być strój od Armaniego! A, tfu, tfu, tfu, od Cioci jolabuk5![]()
Ciociu jolabuk5, bardzo przepraszam za pomyłkę, Armani do pięt Ci nie dorasta![]()
MaCiuś
madrugada pisze:
Jakże to, Micia w sukni a Fel... nago?
Silverblue pisze:Jutro będę miała sesję zdjęciową do mojej pięknej kreacji! Jestem taka podekscytowana MIAUUUUUU.Micia.
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:We własnym fraku to może iść na cudze wesele ale na swój ślub ???!!! Protestuję, musi być strój od Armaniego! A, tfu, tfu, tfu, od Cioci jolabuk5![]()
MaCiuś
MaCiusiu, nie chwal mnie tak, bo się zarumienię![]()
Armani jest lepszy, tylko on chyba nie szyje dla kotków
Silverblue pisze:Na pewno Ciociu, tylko że ja znowu leżęMicia
jolabuk5 pisze:Spokojnie, mamy czas. Na złapciny mozecie byc we własnych futerkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości