Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Czyli muszę przyjąć do wiadomosci , że poduszka jest dla Tofika do leżenia i przestać ją poprawiać?
Ale ja ją kupiłam , zeby mieć miękko pod głową jak czytam książki i co teraz?![]()
U mnie sikorki nie były zainteresowane słonina ,która im wieszałam, ani tymi kulkami dla ptaków, sprawdza się słonecznik nie łuskany i mieszanka dla zimujących ptaków, najlepsza z zooplusa z łuskami.
Poduszka jest, oczywiście, dla Kotów, chyba, że Ci pozwolą na niej poleżeć.
Nie mam jak dać ptakom nic innego. Mieszkam w bloku i, przy osiatkowanym balkonie i oknach, nie mam możliwości zainstalować karmnika. Słoninkę powiesiłam na siatce. Najgorzej, że nie mam jak wystawić pojemnika z wodą dla ptaków
a gdzieś przy bloku?
u mnie miskę maja w pobliżu jedzenia
Przy bloku mająU mnie mieszka sporo normalnych ludzi
Wodą dzielą się z kotami. (ptaki, oczywiście, nie ludzie
)
Kombinuję, jak zrobić KOCIOWIZORTzn. kombinuję jak przecisnąć jakąś plastikową butelkę przez oczka siatki i w taki sposób zrobić karmnik i poidełko. Jak mi się uda to się pochwalę
Moli25 pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Na noc poprawiłam poduszkę tak jak powinna leżeć, a rano okazało się, że wróciła z pozycji stojącej do leżącej. Czyli kotek też spał na niej w nocy.
Kto kładzie poduszkę w pozycji "stojącej". U mnie wszystkie poduszki "leżą" i ... zawsze, po wyjściu gości muszę poprawiać
.
Na Twoim miejscu cieszyłabym się, że to poduszkę udeptujeOd kilku tygodni Drops udeptuje MNIE
. Zawsze w nocy i ... to NIE JEST bezbolesne
.
Piękne te Twoje rudzielce i "nierudzielce"![]()
Jeszcze się pochwalę, że pod Twoim wpływem, powiesiłam słoninkę dla sikorek.
Zdopingowałaś mnie
Czyli muszę przyjąć do wiadomosci , że poduszka jest dla Tofika do leżenia i przestać ją poprawiać?
Ale ja ją kupiłam , zeby mieć miękko pod głową jak czytam książki i co teraz?![]()
Kup druga![]()
SabaS pisze:Chyba trzeba większą podusię, bo Ci się kotecek nie bardzo mieścii jest szansa, że tę odzyskasz
jolabuk5 pisze:SabaS pisze:Chyba trzeba większą podusię, bo Ci się kotecek nie bardzo mieścii jest szansa, że tę odzyskasz
Super pomysł![]()
ewar pisze:Cieszę się, że poduszka się spodobała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości