Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Na TVP aktualnie leci postaw na milion a mój mąż mówi, powiedz Magdzie że ma się zgłosić tam ze swoją wiedzą
Ale muszę mieć kogoś do pary
Ja nie ten level
Przeeeeestań tak gadać! Ja nie mam żadnego levelu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Na TVP aktualnie leci postaw na milion a mój mąż mówi, powiedz Magdzie że ma się zgłosić tam ze swoją wiedzą
Ale muszę mieć kogoś do pary
Ja nie ten level
MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
Ja już widzę nas w telewizji
I nazwa będzie KOCIARY
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
I nazwa będzie KOCIARY
![]()
![]()
![]()
Ziemosław, do pary weź kogokolwiek. Wystarczy tylko Twoja ogromna wiedza.
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
I nazwa będzie KOCIARY
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
I nazwa będzie KOCIARY
![]()
![]()
![]()
Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
I nazwa będzie KOCIARY
![]()
![]()
![]()
No powariowałyco Wy z tą wiedzą, ja nie mam żadnej wiedzy specjalnej, tyle co każdy
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:Moja mama zawsze mi mówi, żebym zebrała kociary i pojechała do familiady
I nazwa będzie KOCIARY
![]()
![]()
![]()
Dyktatura sugeruje że chce jechać.
Zgłaszać Was?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 46 gości