Dyktatura pisze:Przekazuję wiadomość od Marysi
"Kociarz kociarza zawsze spotka choćby mieszkali na dwóch końcach świata"
Jak wiecie od wczoraj Marysia oprowadza Amerykanów i to właśnie wśród nich znalazła kociarzy
a bo to swój do swego ciągnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jak wiecie od wczoraj Marysia oprowadza Amerykanów i to właśnie wśród nich znalazła kociarzy
agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Przekazuję wiadomość od Marysi
MB&Ofelia pisze:Mania. nie wię co to pehatic i gastio, Duża nam tego nie kraja. Ale myślę że jakby chciała to by skrajała. Ino czy to mniamuśne?
Ja dzisiaj dostałam troszku mniamuśności bo mię Bapcia dała. A od Dużej dostałam ino opiórI za co? Za niewinność! Marudziła że po mniamuśnościach się utuczę to jej pokazałam że się nie utuczę i nadal się zmieszczę między siatku i prątami bałkonowymi. A ona we wrzask, że wypadnę. No jak wypadnę jak jezd siatku? Z tej Dużej takowa panikara, że aż mi,ę łapcie opadają! Chyba ją zmienię na lepsiejszy model.
Książniczka Ofelja
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:a mogę tylko Hepatic albo Gastro. Bo mam w wątróbce nowego otwora.
Maniu??? Zuniazatroskana.
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. nie wię co to pehatic i gastio, Duża nam tego nie kraja. Ale myślę że jakby chciała to by skrajała. Ino czy to mniamuśne?
Ja dzisiaj dostałam troszku mniamuśności bo mię Bapcia dała. A od Dużej dostałam ino opiórI za co? Za niewinność! Marudziła że po mniamuśnościach się utuczę to jej pokazałam że się nie utuczę i nadal się zmieszczę między siatku i prątami bałkonowymi. A ona we wrzask, że wypadnę. No jak wypadnę jak jezd siatku? Z tej Dużej takowa panikara, że aż mi,ę łapcie opadają! Chyba ją zmienię na lepsiejszy model.
Książniczka Ofelja
O ukochana ma
Nie naraszaj siem proszem na takie niebespieczeństwo.
A gdyby sietka była z dziurom? Bardzo bym siem martfił jakby coś ci siem stało.
Demnonstrowuj swojom świetnom firugem w inniejszy sposób.
Lilo martfioncy siem
MB&Ofelia pisze:Pralcia. Nie wię czy mają lepsiej. Paczałyśmy kiedyś z Dużą w telewizoru jak człowieki w Ameryku pomagali kotkom, tam też nie jezd śmiotankowo.
Najlepsiej to jezd we własmnym domciu z własmną Dużą!
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Książniczka Ofelja, ale po wczorajszym duża uważa, że koty wszędzie mają lepiej, niż na naszym podwórku. Ona się bardzo denerwuje![]()
Pralcia
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Przekazuję wiadomość od Marysi
przyznaję rację
Ewa L. pisze:Hej Maniunia co u ciebie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 28 gości