Dżemu w tubce nie kojarzę.
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Co to te skórki ?
A to taka dobroć...PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
Wysłane z Tapatalk
Koty sa jak chipsy na jednym nigdy sie nie kończy
Aia pisze:Moli25 pisze:Co to te skórki ?
Taka mordoklejka, żeby dzieciaki się zamknęły![]()
Parę lat temu się dowiedziałam, że to przysmak typowo Warszawski i Polacy tego nie znająA to taka dobroć...
https://www.google.pl/search?q=g%C4%85b ... k%C3%B3rki
Aia pisze:PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
To swojego czasu pokazywała Klaudia i z kolei mi jest zupełnie obce
Moli25 pisze:Aia pisze:Moli25 pisze:Co to te skórki ?
Taka mordoklejka, żeby dzieciaki się zamknęły![]()
Parę lat temu się dowiedziałam, że to przysmak typowo Warszawski i Polacy tego nie znająA to taka dobroć...
https://www.google.pl/search?q=g%C4%85b ... k%C3%B3rki
Nie znam!! Musze to spróbować!!
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
Wysłane z Tapatalk
Koty sa jak chipsy na jednym nigdy sie nie kończy
Wiemmmmm!!!!
Zaraz sobie przypomnę!!!!!
Tymczasem dziewczyny jeszcze gorące, marchewkowe z żurawina i rodzynkami![]()
Janka krój jabłkowo czekoladowe, Asia parzy herbatę a Marysia opowiada historie
Kto jeszcze tu jest z towarzystwa?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 55 gości