agusialublin pisze:Co na to spojrzę to śmiechem parskam![]()
![]()
i ten zamyślony kot z dylematem gdzie narobić![]()
![]()
Witaj w klubie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Co na to spojrzę to śmiechem parskam![]()
![]()
i ten zamyślony kot z dylematem gdzie narobić![]()
![]()
Moli25 pisze:Widzę ze chcecie wiecej! More! More! Wiecej
klaudiafj pisze::1luvu:![]()
Hannah12 pisze:Ja przepraszam, ale ten kot na pierwszym zdjęciu, to jest wykorzystywany.
On/Ona za froterkę podłogi robi.
To jest wykorzystywanie kota!
Czy dostaje za to wynagrodzenie?
No nie Ci Duzi to już przesadzili.
Haker wkurzony
Alyaa pisze:Cześć InuśDługo mnie nie było, bo Duzi gdzieś pojechali. Nie miałem jak poczytać co u Ciebie
Ogryzek
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Cześć InuśDługo mnie nie było, bo Duzi gdzieś pojechali. Nie miałem jak poczytać co u Ciebie
Ogryzek
Biedny Ogryziulek![]()
![]()
Wynagrodzili Ci to jakoś?
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Cześć InuśDługo mnie nie było, bo Duzi gdzieś pojechali. Nie miałem jak poczytać co u Ciebie
Ogryzek
Biedny Ogryziulek![]()
![]()
Była z nami Ciocia, więc miseczki były pełne.
Nagród od Dużych się boję - dzisiaj zabrali Pigo na kłuja... Chyba zrobili się zazdrośni, że pozwolił się Cioci głaskać, a zawsze tylko Oni mogli.
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Cześć InuśDługo mnie nie było, bo Duzi gdzieś pojechali. Nie miałem jak poczytać co u Ciebie
Ogryzek
Biedny Ogryziulek![]()
![]()
Nagród od Dużych się boję - dzisiaj zabrali Pigo na kłuja... Chyba zrobili się zazdrośni, że pozwolił się Cioci głaskać, a zawsze tylko Oni mogli.
To straszne!
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Cześć InuśDługo mnie nie było, bo Duzi gdzieś pojechali. Nie miałem jak poczytać co u Ciebie
Ogryzek
Biedny Ogryziulek![]()
![]()
To straszne!
Resztę nas kłuli przed wyjazdem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 36 gości