Tą też polecałam Marlenie, tylko ona nie chce się słuchać. Uparty osioł.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Zobacz ofertę: Tapeta 30309 Ugepa Bluff mur retro BIAŁA CEGŁA 3D http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5713296471
A myślałaś o czymś takim?
Naprawdę efekt jest swietny.
Edit: zapomniałam ze chcesz kolorki
isiaja pisze: I mocno odmładzająca...
MB&Ofelia pisze:Nie wyspałam się. Przez pannice![]()
Najpierw przylazła na poduszkę Ofelia. Pociamkała chwilkę i pusiu. Po chwili przyszła Mała Czarna, położyła się po drugiej stronie mojej ręki. Ofelia podniosła łepetynkę, zobaczyła Carmen i dosłownie wygryzła ją z miejscówki. Położyła się znowu i śpi. Po chwili Carmen znów przylazła i położyła się obok Ofelii. Ofelia znów się obudziła i przegoniła Małą Czarną. I tak kilka razy. Jakoś udało mi się zasnąć. W nocy, co się obudziłam, a budziłam się kilka razy, to albo pannice spały przytulone dupinkami, albo Ofelia przeganiała Małą Czarną. A rano, jak się obudziłam, wylizywała jej uszy i... tzw "gwiazdkę"fuj!
Chyba przeniosę się na wyrko w salonie. Może wtedy się wyśpię
MB&Ofelia pisze:isiaja pisze: I mocno odmładzająca...
Dokładnie. Troszkę za bardzo. Mimo że ładne![]()
Muszę położyć na tą nieszczęsną ścianę coś ożywiającego pokój, ale jednocześnie nie zbyt pstrokatego. Żeby jeszcze w sklepach był większy wybór...
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:isiaja pisze: I mocno odmładzająca...
Dokładnie. Troszkę za bardzo. Mimo że ładne![]()
Muszę położyć na tą nieszczęsną ścianę coś ożywiającego pokój, ale jednocześnie nie zbyt pstrokatego. Żeby jeszcze w sklepach był większy wybór...
A ja bym jedną ścianę tak nie całą np. tak środek zrobiła w sówki wzór 3 a resztę jakąś białą gładką tapetę. Miło by było obudzić się i ujrzeć miły widok.
Poza tym sypialnia jest miejscem tylko dla ciebie i ty masz się tam dobrze czuć. Gości tam się nie przyjmuje a przynajmniej nie wszystkich
Ewa L. pisze:Ja rozłożyłam raz całą kanapę co dało 140 cm x 200 cm bo mi było ciasno i co ? Ano leżałam na ścianie , do mnie kleiły się dziewczyny a większa połowa łóżka leżała odłogiem pusta.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Ja rozłożyłam raz całą kanapę co dało 140 cm x 200 cm bo mi było ciasno i co ? Ano leżałam na ścianie , do mnie kleiły się dziewczyny a większa połowa łóżka leżała odłogiem pusta.
My mamy takie łóżko w sypialni. Jest ciasne jak Fuks sie położy w poprzek![]()
No ale czyż nie przyjemne jak przyjdzie kotecek I sie układa słodko do snu?
Dyktatura pisze:Ech... a mi się wydawało że 160x200 to jest ciasne łóżko. Zwłaszcza z Nalą zajmującą połowę tego wyra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 44 gości