Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2016 22:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Moli25 pisze:Niektore sa naprawdę ładne ! :mrgreen:
Obrazek

Tą też polecałam Marlenie, tylko ona nie chce się słuchać. Uparty osioł. :roll:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lis 22, 2016 22:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Moli25 pisze:Zobacz ofertę: Tapeta 30309 Ugepa Bluff mur retro BIAŁA CEGŁA 3D http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5713296471

A myślałaś o czymś takim?

Naprawdę efekt jest swietny.
Edit: zapomniałam ze chcesz kolorki

Tą też już obczajałyśmy, ale tak jak mówię osioł i już.
A nie sorry nie osioł tylko skorpion. :lol:

Dyktatura

Post » Wto lis 22, 2016 22:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A może coś takiego ?
Kolorowa , tematyczna w twój ulubiony motyw :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lis 23, 2016 10:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Ewa L. pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

A może coś takiego ?
Kolorowa , tematyczna w twój ulubiony motyw :mrgreen:

I mocno odmładzająca... :lol:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Śro lis 23, 2016 18:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

isiaja pisze: I mocno odmładzająca... :lol:

Dokładnie. Troszkę za bardzo. Mimo że ładne :wink:

Muszę położyć na tą nieszczęsną ścianę coś ożywiającego pokój, ale jednocześnie nie zbyt pstrokatego. Żeby jeszcze w sklepach był większy wybór...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 23, 2016 18:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Nie wyspałam się. Przez pannice :evil:
Najpierw przylazła na poduszkę Ofelia. Pociamkała chwilkę i pusiu. Po chwili przyszła Mała Czarna, położyła się po drugiej stronie mojej ręki. Ofelia podniosła łepetynkę, zobaczyła Carmen i dosłownie wygryzła ją z miejscówki. Położyła się znowu i śpi. Po chwili Carmen znów przylazła i położyła się obok Ofelii. Ofelia znów się obudziła i przegoniła Małą Czarną. I tak kilka razy. Jakoś udało mi się zasnąć. W nocy, co się obudziłam, a budziłam się kilka razy, to albo pannice spały przytulone dupinkami, albo Ofelia przeganiała Małą Czarną. A rano, jak się obudziłam, wylizywała jej uszy i... tzw "gwiazdkę" 8O fuj!
Chyba przeniosę się na wyrko w salonie. Może wtedy się wyśpię :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 23, 2016 19:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

MB&Ofelia pisze:Nie wyspałam się. Przez pannice :evil:
Najpierw przylazła na poduszkę Ofelia. Pociamkała chwilkę i pusiu. Po chwili przyszła Mała Czarna, położyła się po drugiej stronie mojej ręki. Ofelia podniosła łepetynkę, zobaczyła Carmen i dosłownie wygryzła ją z miejscówki. Położyła się znowu i śpi. Po chwili Carmen znów przylazła i położyła się obok Ofelii. Ofelia znów się obudziła i przegoniła Małą Czarną. I tak kilka razy. Jakoś udało mi się zasnąć. W nocy, co się obudziłam, a budziłam się kilka razy, to albo pannice spały przytulone dupinkami, albo Ofelia przeganiała Małą Czarną. A rano, jak się obudziłam, wylizywała jej uszy i... tzw "gwiazdkę" 8O fuj!
Chyba przeniosę się na wyrko w salonie. Może wtedy się wyśpię :roll:

One też się tam przeniosą

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 23, 2016 20:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Ja rozłożyłam raz całą kanapę co dało 140 cm x 200 cm bo mi było ciasno i co ? Ano leżałam na ścianie , do mnie kleiły się dziewczyny a większa połowa łóżka leżała odłogiem pusta.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 23, 2016 20:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

MB&Ofelia pisze:

Muszę położyć na tą nieszczęsną ścianę coś ożywiającego pokój, ale jednocześnie nie zbyt pstrokatego. Żeby jeszcze w sklepach był większy wybór...

A ja bym jedną ścianę tak nie całą np. tak środek zrobiła w sówki wzór 3 a resztę jakąś białą gładką tapetę. Miło by było obudzić się i ujrzeć miły widok.
Poza tym sypialnia jest miejscem tylko dla ciebie i ty masz się tam dobrze czuć. Gości tam się nie przyjmuje a przynajmniej nie wszystkich :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 23, 2016 20:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:

A ja bym jedną ścianę tak nie całą np. tak środek zrobiła w sówki wzór 3 a resztę jakąś białą gładką tapetę. Miło by było obudzić się i ujrzeć miły widok.
Poza tym sypialnia jest miejscem tylko dla ciebie i ty masz się tam dobrze czuć. Gości tam się nie przyjmuje a przynajmniej nie wszystkich :wink:

Fajny pomysł

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 23, 2016 21:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Ewa L. pisze:Ja rozłożyłam raz całą kanapę co dało 140 cm x 200 cm bo mi było ciasno i co ? Ano leżałam na ścianie , do mnie kleiły się dziewczyny a większa połowa łóżka leżała odłogiem pusta.

My mamy takie łóżko w sypialni. Jest ciasne jak Fuks sie położy w poprzek :twisted:
No ale czyż nie przyjemne jak przyjdzie kotecek I sie układa słodko do snu?
:oops:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lis 23, 2016 21:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Ja rozłożyłam raz całą kanapę co dało 140 cm x 200 cm bo mi było ciasno i co ? Ano leżałam na ścianie , do mnie kleiły się dziewczyny a większa połowa łóżka leżała odłogiem pusta.

My mamy takie łóżko w sypialni. Jest ciasne jak Fuks sie położy w poprzek :twisted:
No ale czyż nie przyjemne jak przyjdzie kotecek I sie układa słodko do snu?
:oops:

Owszem dlatego przestałam rozkładać łóżko. :twisted: Przecież i tak śpią na mnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 10:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Ech... a mi się wydawało że 160x200 to jest ciasne łóżko. Zwłaszcza z Nalą zajmującą połowę tego wyra.

Dyktatura

Post » Czw lis 24, 2016 16:48 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - remonty

Dyktatura pisze:Ech... a mi się wydawało że 160x200 to jest ciasne łóżko. Zwłaszcza z Nalą zajmującą połowę tego wyra.

Ja zostałam na 90 x 200 :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]