Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 17, 2015 16:02 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Rodos brzmi fajnie, tak bajkowo :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw wrz 17, 2015 16:27 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Haha w tym roku bylam na Rodos pare razy. (rekreacyjne ogordki dzialkowe ogrodzone siatka) :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw wrz 17, 2015 18:01 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

hahaha, faktycznie! zapomniałam o tym skrócie :D

Aia

Post » Czw wrz 17, 2015 18:15 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Kochana doczytałam wszystko.
Zagłosowałam na kociaste, śliczne :201461

Jestem przerażona Twoja historia odnośnie wyjazdu z parkingu 8O mandat? Jestem w szoku...

Trzymam kciuki za zdrowie Batmanka, jaka karmę będziesz podawać?

Pozdrawiam Was serdecznie
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw wrz 17, 2015 18:32 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Moli25 pisze:Kochana doczytałam wszystko.
Zagłosowałam na kociaste, śliczne :201461

Jestem przerażona Twoja historia odnośnie wyjazdu z parkingu 8O mandat? Jestem w szoku...

Trzymam kciuki za zdrowie Batmanka, jaka karmę będziesz podawać?

Pozdrawiam Was serdecznie

Na razie u weterynarza kupilam renal z royala. Ale musze poczytac co i jak, drogie te karmy sa niemilosiernie a wcale nie musza byc najlepsze, dlatego musze zglebic temat. Do tej pory jesli juz, to Batman dostawal raczej karmy na drogi moczowe, nie na nerki. W kazdym razie Batman juz je i pije, zjadl dwie porcje suchej karmy, w tym jedna tego renala i chyba jeszcze mokre zezarl Nixonowi :D Kobita od karmy powiedziala, ze mokre tez moge podawac ale lepiej to nerkowe.... mysle, ze postawie na lepsza nerkowa sucha karme bo Batman woli suche, a raz dziennie mokre, ale takie jakie Nixon tez je. Macie jakies doswiadczenia z nerkowymi karmami?
Obrazek

jou

Post » Czw wrz 17, 2015 19:18 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej jak Batmanek?

Ja z nerkowymi nie pomoge niestety.

Za to moge powiedziec ze tescie byli wlasnie naa Krecie w okolicach Chani i byli zachwyceni.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw wrz 17, 2015 19:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Batmanek najedzony i juz w sumie wrocil do normy. Za jakis czas mu zajrze do pyszczka, zobaczyc jak to tam wyglada wszystko. Dzisiaj nie jechalam na wolontariat tylko zostalam w domu, zeby go dogladac. Nawet Nixon Batmanowi troche odpuscil pranie i gonienie :D
Obrazek

jou

Post » Czw wrz 17, 2015 19:21 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

A widzisz czuje ze Batmanek potrzebuje spokoju :) Dobry kociak :)

To dobrze ze lepiej.

PixieDixie

Post » Pt wrz 18, 2015 8:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Jou, w ogóle bardzo podoba mi się Twój nowy banerek :) 3 czarne koty wyglądają idealnie.

Pamiętacie może taki film dla dzieci i młodzieży (lata '90), o jakiejś szkole dla czarownic, gdzie dziewczynki na samym początku dostawały do opieki swoje czarne koty, tylko jeden był, biedak, biało-bury (i trafił się głównej bohaterce ;))? Tak jakoś mi się skojarzyło.

Aia

Post » Pt wrz 18, 2015 8:43 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Film? Nie nie kojarzę

Jou jak nocka minęła?

PixieDixie

Post » Pt wrz 18, 2015 18:12 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej jou :)

Dobrze, że nie jedziesz na Kanary, bo tam faktycznie krajobraz marny i nic tam nie ma prócz hoteli i suchot ;p Przynajmniej tyle widziałam na zdjęciach od szwagierki. A w Grecji to wiadomo, nie wiadomo gdzie iść i na co patrzeć tyle piękności :) Trzymam kciuki za Twoje wakacje, bo moich nie będzie ;p :ok:

Kiepsko z tym mandatem - ale chętnie bym się z Tobą zamieniła - fajnie mieć prawko :ok:

Batmanku jak się czujesz?

Baba z taxi chyba z okresem, ale faktycznie tak jest, że trzeba dzwonić i mówić że jest przejazd zwierzęcia, bo nie każdy chce zwierzę wozić. Mi to wetka mówiła i ja nie płaciłam dodatkowo.

Awans!!! Twój oczywiście :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt wrz 18, 2015 18:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Aia pisze:Rodos brzmi fajnie, tak bajkowo :)

Też mi się tak kojarzy, ale i Kreta również. W ogóle wszystko z mitologią mi się kojarzy. :P
Pozdrowionka! A jak Batmanek??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 18, 2015 21:13 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Dobry wieczór :201461 jestesmy i czekamy na wiesci :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob wrz 19, 2015 8:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Czesc wszystkim,

Aia pisze:Jou, w ogóle bardzo podoba mi się Twój nowy banerek :) 3 czarne koty wyglądają idealnie.

Dzieki :)

PixieDixie pisze:Jou jak nocka minęła?

Poprzednia srednio, bo ciagle wstawalam i dogladalam Batmana bo sie martwilam. Nixona musialam w ogole zamknac gdzie indziej, bo na poczatku dawal Batmanowi spokoj, a pozniej juz zaczely sie gonitwy, a Batman edwidentnie nie byl jeszcze w formie :)
Dzisiaj juz spokojnie, Batman w formie, ladnie je, jakby zadnej wizyty u weta nie bylo.
Nerkowa karme mu podajemy, je z apetytem. Problem w tym, ze w trakcie jedzenia, koty robia podmianke i jedza ze swoich misek. I juz nie wiaodmo kto co je :D

klaudiafj pisze: Trzymam kciuki za Twoje wakacje, bo moich nie będzie ;p :ok:

Moje beda, jak juz z nich wroce. Przy obecnej kondycji biur podrozy, nigdy nie wiesz co Cie czeka :D
Z awansem podovbnie :)

kalair pisze:
Aia pisze:Rodos brzmi fajnie, tak bajkowo :)

Też mi się tak kojarzy, ale i Kreta również. W ogóle wszystko z mitologią mi się kojarzy. :P
Pozdrowionka! A jak Batmanek??

Kiedys studiowalam filologie klasyczna (greka i lacina), w sumie zostaly mi chyba z 4 przedmioty do zaliczenia zeby miec licencjat :D Tez mi sie duzo rzeczy z mitologia kojarzy :D

Moli25 pisze:Dobry wieczór :201461 jestesmy i czekamy na wiesci :201461

Musze powiedziec kotelom jakie mamy wierne grono fanow tutaj :D

Zbieram się do schroniska, milego dnia :):)
Obrazek

jou

Post » Sob wrz 19, 2015 10:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Klaudia co do Kanarow... zalezy od wyspy - Na Fuertaventurze na ktorej bylismy - moze i sucho (swoja droga to wina tylko i wylacznie ludzi) ale plaze takie jak nigdzie indziej. Rajskie. Ludzie mega sympatyczni. Ja mam odwrotne odczucia. Bo bedac w Grecji (na kontynencie) to powiem szczerze mocno razil mmnie olewajczy sposob bycia Grekow i bruuud. Ateny to jedno wielkie smietnisko.

Koty masz cudowne to sie nei dziw ze grono fanow jest :D Ja tez naleze do tego grona :D Wielkich fanek dwoch czarnych kocurrrrów :)

PixieDixie

[poprzednia][następna]