MB&Ofelia pisze:Super!![]()
Pewnie się nie przyzna, gdzie się szlajał tyle czasu![]()
![]()
I za udaną łapankę
Ryś złapany siedzi w piwnicy w klatce-łapce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Super!![]()
Pewnie się nie przyzna, gdzie się szlajał tyle czasu![]()
![]()
I za udaną łapankę
isabell36 pisze:jest Timur !!!!!
wczoraj napisałam, że go nie ma i nie wróci, a on się dzisiaj pojawił![]()
![]()
![]()
![]()
pięknie wygląda - nigdy go nie widziałam w takiej dobrej formie, gęste futro, gruby kot tylko mordka jak zwykle ...jak to u Timura ... powiedzmy nie najładniejsza
buczał na koty nie był wygłodzony, dał się wygłaskać - chociaż nie obejrzałam go dokładnie bo już ciemnawo było![]()
to był chyba mega foch na mnie, że go wtedy do domu nie wzięłam
złapałam Rysia z krótkim ogonkiem na kastrację - jutro będzie lżejszy o klejnoty
mir.ka pisze:isabell36 pisze:jest Timur !!!!!
wczoraj napisałam, że go nie ma i nie wróci, a on się dzisiaj pojawił![]()
![]()
![]()
![]()
pięknie wygląda - nigdy go nie widziałam w takiej dobrej formie, gęste futro, gruby kot tylko mordka jak zwykle ...jak to u Timura ... powiedzmy nie najładniejsza
buczał na koty nie był wygłodzony, dał się wygłaskać - chociaż nie obejrzałam go dokładnie bo już ciemnawo było![]()
to był chyba mega foch na mnie, że go wtedy do domu nie wzięłam
złapałam Rysia z krótkim ogonkiem na kastrację - jutro będzie lżejszy o klejnoty
Rudy, którego mój mąż dokarmia w swoim zakładzie , też się nie pokazywał całe lato, nawet się martwiliśmy co z nim,, bo to nie jest juz młody kociak. Na szczęście jak się zrobiło chłodniej to stawia się na jedzenie, czasami nawet dwa razy, na początku i na koniec zmianyI potrafi głośno wołać żeby dać znać, że jest i czeka na jedzenie
![]()
Pozbawisz Rysia klejnotów, a mnie one by się przydałyprzyszyłabym którejś dziewczynie
, bo jakoś o kotki nikt nie dzwoni, jak telefon to o Maciusia, a on tylko jeden
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości