Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:jolabuk5 pisze:Forest po prostu ma szczęście! Najpierw znaleźliście go w lesie i dał się złapać, potem nie trafił do schroniska, a teraz zdobył forumowy domek!![]()
![]()
Dla mnie cała historia Foresta jest magiczna od początku, jakby jakiś dobry duch nad nim czuwał...
Wielki w tym udział Jolu Twój, to od Ciebie przyszedł sygnał o domku, który być może Foresta przygarnie i ...i stało się. A teraz też się dzieją cuda
. Jest pięknie!
Annaa pisze:Jest dobrze...jest naprawdę super.
Dzisiaj mija trzecia wspólna doba i już chłopaki przestali się awanturować, syczeć i skakać z łapami do Foresta.
Przechodzą obok niego spokojnie,nie usiłowali przeganiać go, po prostu obserwują.
Dzisiaj też pierwszy raz dostał jeść w kuchni nie przy nich ale w pobliżu, a Oskar usiadł przy nim i spokojnie przyglądał się i czekał aż on skończy.
No nie było to takie całkiem bezinteresowne, bo liczył na to że zostanie coś w miseczce![]()
Ale nic z tego...Forest nie zostawia nic
Z kuwetą też widzę, że sytuacja całkiem opanowana, chłopak dzielnie maszeruje do dużych kuwet !
Uczy się naprawdę szybko co bardzo mnie cieszy.
czitka pisze:On pięknieje z dnia na dzień. I luzik totalny. Najwyraźniej czuje się szczęśliwy, bezpieczny i kochany. Czy trzeba czegoś chcieć więcej? Oskar i Karmel też mają urozmaicenie teraz i jak widać są mocno zajęci obserwowaniem Foresta. Dzieje się po prostu coś nowego i chyba fajnego
.
A ja jutro, o ile wszystko się dobrze poukłada, pojadę na magiczne miejsce, gdzie znaleźliśmy malutkiego, głodnego, przerażonego i ledwo żywego koteczka. To było tak niedawno...
Muszę tam pojechać zrobić zdjęcia, nie wiem dlaczego, ale muszę.
Mam nadzieję, że mi się uda, ale muszę też wrócić o piętnastej do domu, bo mamy wizytę z Pasiem w lecznicy.
Dobrej nocy!
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Zazdroszcze dokocenia. Moje dziewczyny obecnosc Miodka okupily ogromnym stresem i choroba..moze to kwestia wieku.
Marzenia11 pisze:Zazdroszcze dokocenia. Moje dziewczyny obecnosc Miodka okupily ogromnym stresem i choroba..moze to kwestia wieku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1415 gości