Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja szamam w pracyObiady są za 5 zł, dziś było risotto z warzywami, surówka z selera i kompocik
bez czosnku ?
mag828 pisze:barbarados pisze:U nas też
a jutro już ma padac i chłodniej być, a co dopiero w łikend!
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:bry
Cześć Maryś z piękną Inusią!
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja szamam w pracyObiady są za 5 zł, dziś było risotto z warzywami, surówka z selera i kompocik
bez czosnku ?
Bez![]()
Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Ewa L. pisze:Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja szamam w pracyObiady są za 5 zł, dziś było risotto z warzywami, surówka z selera i kompocik
bez czosnku ?
Bez![]()
Do ryżu z warzywami - coś czosneczek nie pasuje to fakt.
MaryLux pisze:Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Wypluj ten deszcz!
MaryLux pisze:Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Wypluj ten deszcz!
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja szamam w pracyObiady są za 5 zł, dziś było risotto z warzywami, surówka z selera i kompocik
bez czosnku ?
Bez![]()
Do ryżu z warzywami - coś czosneczek nie pasuje to fakt.
Wczoraj był makaron taki jak tydzień temu, z mięsem i brokułami. Wzięłam, bo alternatywą była karkówka albo jakaś śmierdząca ryba. Przeżyłam czosnek tylko dzięki dużej ilości surówki
Swoją drogą to jak się je taki obiad, to rozumiem że ktoś może nie lubić mięsa, sobie wziąć bez. Ale widzę dziewczyny które zażerają się całym talerzem... sałatki greckiej. No kurde, jak się najeść takim czymś? Ani to syte, bo trawa, ani tak naprawdę nie ma tam nic pożywnego, troszkę fety, pomidora i oliwki. Masakra.MaryLux pisze:Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Wypluj ten deszcz!
Nowy Dwór już jest skrapiany
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Wypluj ten deszcz!
Przecież dach zrobiony![]()
Troszkę deszczyku orzeźwi troszkę powietrze.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:A u nas będzie padać już w nocy! Zostawię otwarte okno
Wypluj ten deszcz!
Przecież dach zrobiony![]()
Troszkę deszczyku orzeźwi troszkę powietrze.
Niby tak, ale byle to trochę to nie było 60 l/mkw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 22 gości