MaryLux pisze:Tak to wszystko jest w porządku. Gorzej, jeśli ktoś ma kota np. na puncie słoni czy węży
A co Ty masz do słoni czy węży?

Jedne i drugie są cuuuudneeee!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Tak to wszystko jest w porządku. Gorzej, jeśli ktoś ma kota np. na puncie słoni czy węży
mag828 pisze:a ja bym chciała żeby istniały takie miniaturki krów żeby dawały mleko i żyły sobie ze mna i moimi kitkami
Dorota pisze:Nuś,
wpatrzylem sie w Twoje oczy![]()
M.
Alyaa pisze:Inusiu, muszę się poskarżyć na moją Dużą... Wyszła w piątek rano i wróciła w niedzielę po południu... A potem wyszła we wtorek rano i wróciła dzisiaj po południu.... I jeszcze mówi, że jutro rano jedzie do pracyCiekawe kiedy wróci???
Dobrze, ze chociaż jest Duży i miseczki napełnia. Tylko Duży nie pozwala mi zajrzeć do Ciebie, Fasolki i Mru
![]()
Ogryzek
Dorota pisze:Alyaa pisze:Inusiu, muszę się poskarżyć na moją Dużą... Wyszła w piątek rano i wróciła w niedzielę po południu... A potem wyszła we wtorek rano i wróciła dzisiaj po południu.... I jeszcze mówi, że jutro rano jedzie do pracyCiekawe kiedy wróci???
Dobrze, ze chociaż jest Duży i miseczki napełnia. Tylko Duży nie pozwala mi zajrzeć do Ciebie, Fasolki i Mru
![]()
Ogryzek
Oburzające!!!!
Ale pewnie ma na wzgledzie Twoje dobro,
tj. Twoj wypoczynek, a nie to, ze niektore watki sa toksyczne![]()
Mru
MaryLux pisze:mag828 pisze:a ja bym chciała żeby istniały takie miniaturki krów żeby dawały mleko i żyły sobie ze mna i moimi kitkami
Wiem o istnieniu świnek miniaturek...
Dorota pisze:Oburzające!!!!
Ale pewnie ma na wzgledzie Twoje dobro,
tj. Twoj wypoczynek, a nie to, ze niektore watki sa toksyczne![]()
Mru
MaryLux pisze:To okropne Mam ją drapnąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1448 gości