Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stefa35 pisze:Może od początku. Pytałam o to lizanie ścian,wapnia nie musze kupować bo w animondzie jest go wystarczająco,raczej za mało go przyswaja i poleciła mi kwasy omega,vidalin czy tak jakoś. Spytałam jeszcze o koszt obcięcia pazurów 5-10 zł. Myśle sobie ok to nie majątek a ta ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdża z tekstem:ale my robimy taki zabieg-USUWAMY PAZURY. Gorąco mi się zrobiło,wkurw mi się włączył i mówię: krzywdzi pani koty,a ona: nie nic im nie jest,swoim też zrobiłam. No szlag mnie trafił i wyszłam bo zabiłabym babe!
ankacom pisze:Stefa35 pisze:Może od początku. Pytałam o to lizanie ścian,wapnia nie musze kupować bo w animondzie jest go wystarczająco,raczej za mało go przyswaja i poleciła mi kwasy omega,vidalin czy tak jakoś. Spytałam jeszcze o koszt obcięcia pazurów 5-10 zł. Myśle sobie ok to nie majątek a ta ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdża z tekstem:ale my robimy taki zabieg-USUWAMY PAZURY. Gorąco mi się zrobiło,wkurw mi się włączył i mówię: krzywdzi pani koty,a ona: nie nic im nie jest,swoim też zrobiłam. No szlag mnie trafił i wyszłam bo zabiłabym babe!
Jak to przeczytałam to też mnie zatrzęsło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1146 gości