Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edyszka pisze:Cześć Ewuś, padnięta jak pies Pluto, ale jest ok, staaram się ogarnąć Bazarki... Chłopaki świetnie Maciuś wreszcie zaczął się goić i zarastać, ale mięso musieliśmy całkiem odstawić, nawet to w kamach dla alergików, je troszke warzyw, dziś zaczełam mu podawać karmę weterynaryjną jakieś firmy której nie znam, ale też weterynaryjna dla alergików i bez grama mięsa, same ryby, jak sie nie zacznie drapać to będzie miał jakieś urozmaicenie, bo aż mi go żal, drapieżnik...wegetarianinem, a właściwie weganem, bo nabiał zwierzęcy też wyluczony...
kiwi pisze::D To super wiesci! Jakiesj firmy mu karme dajesz? Nasz Mroowek musi karme dla alergikow jesc bo ma zapalenie jelit eozynofilneJedziemy na Hillsie z/d ale moze by dla niego dobra byla ta inna karma.
Jak jestesmy w Polsce to zapas z/d kupuje bo tu jest przerazliwie drogi
Edyszka pisze:Tosiu? przytył potworek, nie wiem czy zime czuje, ale jakby był w stanie , to zeżarłby dywan... poza tym ma się świetnie spi, bawi się urządza galopady po mieszkaniu itp. a jak Twoje Dziewwczyny? zbieraaja tłuszcz na zimę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 64 gości