Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2015 21:08 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MalgWroclaw pisze:a ja pamiętam codzienne smarowanie i wpychanie tabletek Fasolce.
Dziś mam Fasolkowy smutny dzień.

:(
ja pamiętam jak musiałam tabletkować Mrubisa.. A jak doszła padaczka i Luminal, to całkiem opadłam z sił. I ciagle pamiętam jego ostatni dzień. To był naprawdę najlepszy kot świata. Najdorższy mój i ukochany. Miziak nad miziaki, przepiękby buras pręgowany, wdzięczny i doskonały. No i się spłakałam...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto gru 22, 2015 12:46 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

To ja pamiętam smarowanie Ofelkowej łapki. Kocięciem będąc, w kółko i na okrągło kaleczyła sobie opuszki, nie wiem jak, kiedy i czym. Miałam stosowne specyfiki do smarowania, ale trzeba było to zrobić tak, żeby kocię nie zlizało. No więc mazidło pod poduszkę, kocię na poduszkę i lulu (bo jak zaśnie to nie wyliże). Ale Ofelia przed snem musiała pociamkać sobie paluszek (nadal często to robi, wtula się we mnie, ugniata, mruczy i ssie paluszka). No więc leżę, leżę, leżę, czekam aż kocięcie łaskawie zaśnie, oczy mi się kleją, film się co chwilę urywa, północ wybija, a ta dalej ciamka! W akcie desperacji śpiewałam jej kołysanki :oops:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 22, 2015 14:00 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Hej Kochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 22, 2015 17:29 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Ło matko, ale dzień. Mati ubrał samodzielnie choinkę :) Ja zrobiłam samodzielnie przepyszną roladę bezowo-szpinakowo-łososiową, a Łatek chyba będzie się na mnie gniewał bardzo długo! Wczoraj TŻ pojechał z nim na kontrolę do naszej wetki. Dostał dużo zastrzyków i tabletek do łykania :( Wetka mówi, że on może się drapać z powodu depresji. No i uczulenia. Dostał więc smarowidło na wydrapane placki, tabletki na uczulenie i tabletki na lepsze samopoczucie. Nie lubi ich brać, jestem podrapana jak nie wiem. No ale jak trzeba.. No i 29 znów na kontrolę.. :201461

Łatuś i deprecha ??????
Najbardziej przyjacielski kot ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 22, 2015 17:30 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MB&Ofelia pisze:To ja pamiętam smarowanie Ofelkowej łapki. Kocięciem będąc, w kółko i na okrągło kaleczyła sobie opuszki, nie wiem jak, kiedy i czym. Miałam stosowne specyfiki do smarowania, ale trzeba było to zrobić tak, żeby kocię nie zlizało. No więc mazidło pod poduszkę, kocię na poduszkę i lulu (bo jak zaśnie to nie wyliże). Ale Ofelia przed snem musiała pociamkać sobie paluszek (nadal często to robi, wtula się we mnie, ugniata, mruczy i ssie paluszka). No więc leżę, leżę, leżę, czekam aż kocięcie łaskawie zaśnie, oczy mi się kleją, film się co chwilę urywa, północ wybija, a ta dalej ciamka! W akcie desperacji śpiewałam jej kołysanki :oops:

Ooooo... Słodziaczka! :lol:

maciejowa

Post » Wto gru 22, 2015 17:32 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:Ło matko, ale dzień. Mati ubrał samodzielnie choinkę :) Ja zrobiłam samodzielnie przepyszną roladę bezowo-szpinakowo-łososiową, a Łatek chyba będzie się na mnie gniewał bardzo długo! Wczoraj TŻ pojechał z nim na kontrolę do naszej wetki. Dostał dużo zastrzyków i tabletek do łykania :( Wetka mówi, że on może się drapać z powodu depresji. No i uczulenia. Dostał więc smarowidło na wydrapane placki, tabletki na uczulenie i tabletki na lepsze samopoczucie. Nie lubi ich brać, jestem podrapana jak nie wiem. No ale jak trzeba.. No i 29 znów na kontrolę.. :201461

Łatuś i deprecha ??????

To samo pomyślałam, ale wetka mówi, że może stawy go bolą, bo jest, ekhm, duży. I stąd deprecha..

maciejowa

Post » Wto gru 22, 2015 17:32 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

kalair pisze:Hej Kochane!

Witaj kochana! :)

maciejowa

Post » Wto gru 22, 2015 17:55 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:

Łatuś i deprecha ??????

To samo pomyślałam, ale wetka mówi, że może stawy go bolą, bo jest, ekhm, duży. I stąd deprecha..

Łatuniu trzymaj się kotuniu - Zuzia i Pola trzymaja łapki i pazurki żebyś wrócił di formy. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 22, 2015 18:41 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
MaryLux pisze:
maciejowa pisze:A jaki obrażony na mnie... :(

Łaciś, uciekajkaj do mnie!

Biegnę! Otwieraj drzwi, bo Duża leci za mną!
Ł.

Złapała Cię, biedaku?

Złapała. Dała tablety. Smarowanie dopiero w środę.
:placz: :placz: :placz:

Przecież to straszne, to jest wręcz okropne!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 26, 2015 21:20 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Żyjecie? My ledwie :lol: Napompowana jestem do granic :mrgreen:

maciejowa

Post » Sob gru 26, 2015 21:28 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Żyjecie? My ledwie :lol: Napompowana jestem do granic :mrgreen:

Żyjemy ale.......
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 26, 2015 21:49 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:

Żyjemy ale.......

:ok: :lol:

maciejowa

Post » Sob gru 26, 2015 22:02 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:

Żyjemy ale.......

:ok: :lol:

Karpik był mój aż do przyszłego roku :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 27, 2015 12:52 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Witajcie duzi i mali! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon gru 28, 2015 19:39 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Siemacie Rjebjata :1luvu:
My tez jakoś dychamy :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]