anulka111 pisze:Cieszę się ,że jestes zadowolona

MaryLux pisze:mryczór
Maykaw pisze:miło ze udał Ci sie wyjazd

MaryLux pisze:Mryczór

Nero, gdzie jesteś?
Bardzo Wam dziękujemy!
Wróciłam ale nadal pozostaję prawie niewidoczna. Znowu mam spiętrzenie pracy i dużo spraw w życiu prywatnym.
U nas w domu względnie stabilnie ale poważne problemy mamy wśród Bliskich i Najbliższych.
Niestety wielu osób ani nie udało się spotkać teraz ani nie wiadomo czy zdążymy spotkać się kiedykolwiek...
Innych tracimy i żegnamy [*]
Czasem nie udaje mi się coś na co czekam i na czym mi bardzo zależy, bywa różnie
Jeszcze trochę a uwierzę w prorocze sny(mój dzisiejszy), że jestem gdzieś i całkowicie straciłam kontakt i nie daję rady porozumieć się w bardzo ważnej dla mnie sprawie.... odcięta od dostępu do telefonu i techniki

- dokładnie tak było dziś przez cały dzień a jutro to już nie jest aktualne
Jedyne co mi pozostaje to chociaż tak - za jutro
Jutro się dowiem czy i kiedy do domu wkraczają mi hydraulicy z administracji i rozpoczynają wymianę pionów wodno-ciepłowniczych.
Poprzednio gdy zaczynałam zalewać sąsiadów to tylko uszczelnili.
Sąsiedzi z góry i z dołu podczas poprzednich prac nie zgodzili się na wymianę całości bo byli po remoncie własnych mieszkań!
Prace w takim zakresie dla nas oznaczają rozbicie mi ścian i połowy łazienki wraz z usuwaniem wanny - część rur przebiega pod wanną...

Nero gdzie jest?
Rozrabia i szaleje.
Łobuz balkonikuje, drzwi do przedpokoju z kuwetką są otwarte a on patrząc mi prosto w oczy siusia do skrzynki na kwiaty
Innego dnia - bardzo z siebie zadowolona wieczorem posadziłam do skrzynki kwiaty, rano po chwili nieobecności wracam do domu a misiek biega po domu z roślinkami w pysiu, włożyłam je do wody - powtórka - wyjmuje je z wody i znowu z nimi biega

Próbowałam wczytać zdjęcie na uplaud.miau - nie udało się

W "Aktualizacji forum" zadałam dziś to pytanie
kussad pisze:lrafal pisze:można też na upload.miau ale funkcji ma najmniej z w/w
Czy można prosić o podanie linka? Wyszukiwarka mi nie znajduje a chciałam poczytać zasady wczytywania zdjęć i sprawdzić jak działa
Jakie będzie docelowe ustawienie historii rozmów na czacie?
Czy pozostanie tak jak jest tylko dwa tygodnie - bez podania konkretnej daty a wcześniejsze rozmowy już nie będą widoczne i jeśli chcemy zachować ich treść należy pamiętać o ich częstym zapisywaniu?

Bardzo mi szkoda zapisu rozmów na czacie - codziennie obserwuję jak ich ubywa