Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 14, 2014 20:36 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zosik pisze:
najszczesliwsza pisze:
Zosik pisze:(...)

Jakbym tylko wiedziała, jak się używa tego zakichanego fejsbuka...
Tam są jakieś strony i wydarzenia z psami do adopcji itd...

Zrób se konto :D

To Ty se zrób drugie. :smokin:

Idę do piwnicy zobaczyć, jak się ma Bubcok.

po co mię drugie?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt lut 14, 2014 21:04 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

najszczesliwsza pisze:
Zosik pisze:
najszczesliwsza pisze:

po co mię drugie?

A po co mię pierwsze?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt lut 14, 2014 21:22 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zosik pisze:
najszczesliwsza pisze:
Zosik pisze:
najszczesliwsza pisze:

po co mię drugie?

A po co mię pierwsze?

Ja np zalozylam konto aby moc ogladac albo jak kto woli podgladac zdjecia syna z imprez studenckich.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob lut 15, 2014 23:29 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Ewa.KM pisze:Kurcze to znajoma znajomej co była zainteresowana szczeniakiem stwierdziła ze musi byc 2 miesieczny. Tak podobno stwierdził behawiorysta, ze skoro jej suka owczarek niemiecki jest domunujaca to aby zaakceptowała innego psa musi to być jeszcze psie dziecko.

Dziewczyny dajcie telefon kontaktowy to zamieszczę na psygarnij a Ania na Azylu Koci Świat

Trzymiesięczny szczeniak to wciaż szczeniak. Akurat psy i koty nie różnią się aż tak bardzo, szczeniak do trzeciego miesiaca, jak kociak, powinien być z mamą/rodzeństwem. I wymiana zębów też w podobnym wieku przechodzi, więc jeśli mleczne są i siedzą twardo, to spokojnie taki maluch powinien się podporządkować suce dominującej.

Fajna ta znajoma? ;) podeślij jej zdjęcie psicy :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 15, 2014 23:36 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Szczeniak żyje sobie po swojemu, cóż... swój na swego trafił... Co do relacji z suką, to moja suka jest w ciężkim stresie, fatalnie to wygląda. Szczenię nic sobie nie robi z warczenia, kłapania paszczą. Szczeniak nic sobie nie robi z niczego. Jednak na widok smyczy, czy ogólnie, że wychodzimy, sika pod siebie i zwiewa.

Ja nie wyrobię, poker face, ale ja nie wyrabiam. Ze wszystkim.

najszczesliwsza

Post » Nie lut 16, 2014 10:51 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

spoko, bez paniki
mówię, że będzie dobrze, to będzie
wczoraj wrzuciłam ogłoszenia, napisałam, że w typie west terriera i dzisiaj z samej tablicy mam już 3 wiadomości
1 ze szczecina, 1 spod częstochowy, 1 bezsensowna 8)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 16, 2014 10:57 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Szalony Kot pisze:
Ewa.KM pisze:Kurcze to znajoma znajomej co była zainteresowana szczeniakiem stwierdziła ze musi byc 2 miesieczny. Tak podobno stwierdził behawiorysta, ze skoro jej suka owczarek niemiecki jest domunujaca to aby zaakceptowała innego psa musi to być jeszcze psie dziecko.

Dziewczyny dajcie telefon kontaktowy to zamieszczę na psygarnij a Ania na Azylu Koci Świat

Trzymiesięczny szczeniak to wciaż szczeniak. Akurat psy i koty nie różnią się aż tak bardzo, szczeniak do trzeciego miesiaca, jak kociak, powinien być z mamą/rodzeństwem. I wymiana zębów też w podobnym wieku przechodzi, więc jeśli mleczne są i siedzą twardo, to spokojnie taki maluch powinien się podporządkować suce dominującej.

Fajna ta znajoma? ;) podeślij jej zdjęcie psicy :twisted:

Podesłałam, osobiscie jej nie znam to znajoma Hanny Dunowskiej tej aktorki z Barw Szczęscia, starsza pani, mieszka sama. tyle wiem
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie lut 16, 2014 11:00 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Jak stara jest ta starsza pani?
Wiesz... ekhem... żeby jej pies nie przeżył... 8)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 16, 2014 11:06 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Nie wiem dopytam, ale jej pierwsza odpowiedz była ze nie, bo suczka za stara....Pani chyba nie ma świadomosci co to wychowywać szalejacego, szczajacego szczeniaczka.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie lut 16, 2014 11:17 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

A ona jest młoda? :evil:
Wkur**a mnie takie pieprzenie.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 16, 2014 12:44 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Pani juz podziekujemy. Nie wroze niczego dobrego z kombinacji do dwoch miesiecy, mlodsza, za stara itp..

najszczesliwsza

Post » Nie lut 16, 2014 12:45 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Do PA pod Szczecinem kogoś znajdziemy w razie "W".
Szczeniak to łatwiejszt temat , da się jeszcze naprostować.
Choć Bandi znacznie ladniejszy...

Ta suczka jest w typie teriera, jest zatem bardzo żywa.
Nie może wybrzydzać, aczkolwiek potrzebuje ruchu, jest poza tym młoda.
Tym niemniej - ona nie może wybrzydzać.
Wszystko lepsze od schrony albo meliny...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lut 16, 2014 13:08 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

To prawda - wszystko lepsze...

Na wiadomości odpisałam żeby zadzwonili. Byłam bardzo słodka i uprzejma... nie to, co zazwyczaj. :twisted:
Niech tylko będzie ktokolwiek brzmiący normalnie.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie lut 16, 2014 15:28 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zapytanie o Szczecin wstawiłam na Psygarnj na FB, myślę gdzie jeszcze, pytam i pytam kogo znam z tamtych stron.

najszczesliwsza

Post » Nie lut 16, 2014 20:13 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Mamy pa w Szczecinie!
Babka ze Szczecina brzmiała bardzo, bardzo sensownie.
Modły wznoście, żeby wszystko było ok, to gówniara jeszcze w przyszłym tygodniu pojedzie.

Miałam dzisiaj mnóstwo telefonów. Większość głupich.
Nie mogłam normalnie zjeść obiadu, babcia się w związku z tym zdenerwowała... :roll:
Jeden pan brzmiał normalnie i wszystko wydawało się ok, pan z krk, ale chce psa dla mamy z czewy, bo jej piesek niedawno odszedł mimo tego, że ratowali, itd, itp.
No i wszystko super do momentu, kiedy pan powiedział, że chce mamie zrobić niespodziankę.
Przerywam mu w pół zdania i mówię stanowczo, że nie oddajemy zwierząt na prezent.
Czar prysł... :smokin:

Pani ze Szczecina brzmi zupełnie konkretnie.
Oby taka była.
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]