Mili & Amy
Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Caragh pisze:cytryna pisze:i tu też czekoladki... oj słabą mam tą silną wolę
![]()
![]()
Monia sie pojawilaBędzie ciekawie
![]()
MonikaMroz pisze:cytryna pisze:i tu też czekoladki... oj słabą mam tą silną wolę
cytryna Ty masz swój wątek. bo chciałam Ci czekoladki podarować. Juz nie będę taka no nieeee
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Monia sie pojawilaBędzie ciekawie
![]()

kalair pisze:Nie będzie. Kazałam się jej utopić, wypchać, i powiesić na suchej gałęzi.Nie wiem, czy przeżyła.

cytryna pisze:MonikaMroz pisze:cytryna pisze:i tu też czekoladki... oj słabą mam tą silną wolę
cytryna Ty masz swój wątek. bo chciałam Ci czekoladki podarować. Juz nie będę taka no nieeee
nie mam swojego wątku, podjadam czekoladki u innych
edit: mam! paczkę groszków mlecznych wykopałam![]()
MonikaMroz pisze:A ja nie mam cukierków. Alw grzeję wodę i zaraz sobie zrobię czekoladę na gorąco

Caragh pisze:kalair pisze:Nie będzie. Kazałam się jej utopić, wypchać, i powiesić na suchej gałęzi.Nie wiem, czy przeżyła.
To Ty jednak coś tam majaczyłaś? Ja myślałam, że to mucha bzyczy
kalair pisze:Zamiast bzyczeć, wolałabym Cię użreć!

Caragh pisze:kalair pisze:Zamiast bzyczeć, wolałabym Cię użreć!
Że byś wolała, to nie wątpię. Tak samo jak nie wątpię, że nic z tego nie bedzie![]()
![]()

kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Zamiast bzyczeć, wolałabym Cię użreć!
Że byś wolała, to nie wątpię. Tak samo jak nie wątpię, że nic z tego nie bedzie![]()
![]()
Bo nie jestem komaaareeem!
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Zamiast bzyczeć, wolałabym Cię użreć!
![]()
Bo nie jestem komaaareeem!
no ale to komarzyce gryza nie komary, więc wszystko możliwe
chociaż ty bardziej wyglądasz jak inny robal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości