Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 20, 2012 21:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Cześć Fasolko, jak się czujesz?
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw gru 20, 2012 21:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Jedna Ciocia powiedziała, że ciągle piszę to samo. To już pewnie jest nudne :(
Ale duża nie ma czasu, nie ma siły. Tylko dlaczego ja nie będę mogła pisać?
Fasolka smutna, jak nie wiem, co
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 20, 2012 21:30 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Fasolko, jak to piszesz to samo?
Ty zdajesz relacje z każdego dnia, a że życie jest takie szare i ..., a nie takie kolorowe jak w gazetach, czy kinie, to i opisy są podobne.
Ale my czekamy nawet na te same słowa, bo one nam mówi, że jesteście.
A my, to jest, ja i i moja duża chcemy wiedzieć, że, powiem tak kolokwialnie, żyjecie.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw gru 20, 2012 21:39 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Hannah12 pisze:Fasolko, jak to piszesz to samo?
Ty zdajesz relacje z każdego dnia, a że życie jest takie szare i ..., a nie takie kolorowe jak w gazetach, czy kinie, to i opisy są podobne.
A my, to jest, ja i i moja duża chcemy wiedzieć, że, powiem tak kolokwialnie, żyjecie.
Haker

Dziękuję Ci, Haksiu :(
wszystko przez moją gupią dużą.
Jakby nie Ty i inni moi Przyjaciele, to sama nie wiem, co by było.
Fasolka samotna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw gru 20, 2012 21:46 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Haker

lubię to :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw gru 20, 2012 23:45 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Haker

Haker, wiesz, mądry jesteś
Mrók
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt gru 21, 2012 0:17 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

No i dobrze, że piszesz ciągle to samo
Przynajmniej jest jakaś stała, do której można się odnieść

Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt gru 21, 2012 6:31 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Dziękuję Wam. Duża mówi, że koty na podwórku znowu nie mają picia, bo zamarzło. W zimie to zawsze piją tyle, ile się uda, jak duża jest na podwórku. Duża się trochę pociesza, że w mięsie jest woda, jak jedzą mięso (też tylko przy dużej), to trochę wody dostaną.
Nie lubimy z dużą zimy.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt gru 21, 2012 12:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Obrazek
Spokojnych i radosnych Świąt

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 21, 2012 13:40 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Fasolis, Ty poprostu miauczysz cala prawde, tak jak Ty widzisz otaczajacy Cie swiat. Jestes poprostu szczera koteczka :)
i bardzo madra, piekna, slodka... :1luvu: bardzo kochana :1luvu: :kotek:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 21, 2012 15:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 21, 2012 18:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

MalgWroclaw pisze:Jedna Ciocia powiedziała, że ciągle piszę to samo. To już pewnie jest nudne :(

Fasolko, piszesz pięknie! powiedz tej cioci, że takie co się powtarza to się nazywa refren i jest bardzo potrzebne w pisaniu. I nie bądź smutna jak nie wiem co! :kotek:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt gru 21, 2012 18:47 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

paw pisze:
MalgWroclaw pisze:Jedna Ciocia powiedziała, że ciągle piszę to samo. To już pewnie jest nudne :(

Fasolko, piszesz pięknie! powiedz tej cioci, że takie co się powtarza to się nazywa refren i jest bardzo potrzebne w pisaniu. I nie bądź smutna jak nie wiem co! :kotek:

Dziękuję, Ciociu :oops:
duża przyszła właśnie do domu, dziś wyjątkowo wcześnie.
Fasolka

Ma przyjechać pan ze żwirkiem, więc musiałam przyjechać. Żwirek przywozi nam pan ze sklepu zoo i nie bierze nic za dowiezienie, wstawia za drzwi mieszkania. To jest najlepsze rozwiązanie dla mnie, bo jakbym zamawiała kurierem, to nie miałabym jak odebrać/czekać na kuriera, a do pana telefonuję z jednodniowym wyprzedzeniem i pan przyjeżdża po zamknięciu sklepu.
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt gru 21, 2012 20:17 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 10.

Czy ta Ciocia chce, żebym ją w język ugryzła, żeby goopot nie gadała?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]