izka53 pisze:kamari pisze:Można przy okazji zdjąć simlocka (10 minut i 30 zł)
Doladowanie też 30i na cztery tygodnie. Co byś wybrala ?
napisałam u ciebie
Moderator: Estraven
izka53 pisze:kamari pisze:Można przy okazji zdjąć simlocka (10 minut i 30 zł)
Doladowanie też 30i na cztery tygodnie. Co byś wybrala ?
izka53 pisze:Basiu, karta internetowa, to zwykla karta telefoniczna, którą wklada się do modemu. Ma swój numer. Gdybym miala telefon w playu, to moglabym ją wlozyć do tego telefonu i doladować zwyklą zdrapką. Ale ja mam w plusie, aparat z simlockiem i tak sie nie da. Więc muszę to robić poprzez konto bankowe. Tam jest taka funkcja doladowania i robi się tak samo , jak z telefonem - operator, numer, kwota doladowania i śmiga![]()
przepraszam , ze na PW nie odpisalam, ale przeczytalam je dopiero wczoraj , u Zuzy
MalgWroclaw pisze:Chyba, że się ma remont non stop w pracy i w domu.
Remont mojego korytarza w domu trwał całe lato do listopada, a zanosi się na następny. Remonty w mojej pracy nigdy się nie skończą. Moja praca mieści się kwartale, w którym remontowane są:
- wnętrza (z wiertarą - prucie ścian),
- zewnętrza (kładzenie dachu i wrzaski remontowych)
- budowanie ławeczek na początek tzw. wrocławskiej "Dzielnicy Tolerancji" (prucie bruku).
Nigdy nie usiądę na tej ławce, bo mam dość remontów
puszatek pisze:funkcja doładowania jest ale na jaki NUMER
tego nadal nie wiem...Twój numer telefonu w Plusie
izka53 pisze:puszatek pisze:funkcja doładowania jest ale na jaki NUMER
Nie , Basiu. Karta ma swój nr. w tej chwili jest doladowana przez starszego syna, ważna do 19 maja
puszatek pisze:izka53 pisze:puszatek pisze:funkcja doładowania jest ale na jaki NUMER
Nie , Basiu. Karta ma swój nr. w tej chwili jest doladowana przez starszego syna, ważna do 19 maja
taki numer jak telefon
puszatek pisze:i żeby naładować internet przez konto należy wpisać nr karty do internetu, tak![]()
a u mnie nie ma takiej opcji, jest tylko opcja ...doładuj telefon
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 15 gości