Danusia pisze:ula-misia pisze:o i tego oczekiwałam od kochanej cioteczki Danusi![]()
![]()
obiecuję poprawę
trzymam FCiebie za słowo i nie tylko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:ula-misia pisze:o i tego oczekiwałam od kochanej cioteczki Danusi![]()
![]()
obiecuję poprawę
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:o i tego oczekiwałam od kochanej cioteczki Danusi![]()
![]()
obiecuję poprawę
trzymam FCiebie za słowo i nie tylko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:o i tego oczekiwałam od kochanej cioteczki Danusi![]()
![]()
obiecuję poprawę
trzymam FCiebie za słowo i nie tylko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrze,że nie jestem facetem![]()
ula-misia pisze:ja dzisiaj już po zakupach, sprzątnęłam w domeczku, wyprałam ciuszki, upiekłam placuszki, gotuję rosołek
Danusia pisze:ula-misia pisze:ja dzisiaj już po zakupach, sprzątnęłam w domeczku, wyprałam ciuszki, upiekłam placuszki, gotuję rosołek
o to podobne zajecia mamy
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:ja dzisiaj już po zakupach, sprzątnęłam w domeczku, wyprałam ciuszki, upiekłam placuszki, gotuję rosołek
tak przy sobocie zazwyczaj, chociaż jest tak słonecznie,że najchętniej pojechałabym na działkę
![]()
![]()
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:ja dzisiaj już po zakupach, sprzątnęłam w domeczku, wyprałam ciuszki, upiekłam placuszki, gotuję rosołek
tak przy sobocie zazwyczaj, chociaż jest tak słonecznie,że najchętniej pojechałabym na działkę
![]()
![]()
ja tez, tylko ,że ja nie mam działki
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:ja dzisiaj już po zakupach, sprzątnęłam w domeczku, wyprałam ciuszki, upiekłam placuszki, gotuję rosołek
![]()
![]()
ja tez, tylko ,że ja nie mam działki
to ile w tym roboty, trzeba się zakręcić i coś nabyć niewielkiego, ja mam 300 m w tym domek i właściwie dużo trawnika, ale i drzewka owocowe, krzewy porzeczek, brzoskwinkę, wiśnie i jedną wczesną czereśnie, którą zawsze szpaki oskubią zanim owoc zdejmę
ula-misia pisze:No wiem ,że robota jest,ale ja akurat mialabym na to czas
Danusia pisze:ula-misia pisze:No wiem ,że robota jest,ale ja akurat mialabym na to czas
nie przepadam za robotą w ziemii ale tego jest niewiele i dla przyjemności i odpoczynku sią fajnie robi, potem kwiatki jak już kwitną- och jak się nie mogę tego doczekać
ula-misia pisze:tylko 7 km- rzut beretem, wsiadam w pszczółkę i dawaj na działeczkę , i wracam wieczorkiem, tam tak inaczej czas płynie.....![]()
Danusia pisze:ula-misia pisze:tylko 7 km- rzut beretem, wsiadam w pszczółkę i dawaj na działeczkę , i wracam wieczorkiem, tam tak inaczej czas płynie.....![]()
a co to pszczołka?
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:tylko 7 km- rzut beretem, wsiadam w pszczółkę i dawaj na działeczkę , i wracam wieczorkiem, tam tak inaczej czas płynie.....![]()
a co to pszczołka?
Seicento
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości