do kogo to pytanie?AYO pisze:Na przykład?
Może Ci się tylko wydaje
Kobity, nie widzita, że ta doopa to fotomontaż? Nie było żadnej doopy, dofotoszopowałam ją dla śmichu. I dziwię się że wszyscy się na to łapią, a ja mam radochę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
do kogo to pytanie?AYO pisze:Na przykład?
Może Ci się tylko wydaje
trzeba. Nawet jak masz np na ręce malutkie włoski też trzeba.pozytywka pisze:czy do tatuażu nie trzeba sobie doopy ogolić jednak
na sztucznej skórze, ale to nie to, ma trochę inną strukturę niż prawdziwa, inaczej się maszynę ustawia, inaczej się wkłuć trzeba. Dlatego jak już przyślą mój własny sprzęt (nie mogę się doczekać), sztucznej skóry nie ruszę. Szkoda maszyny. Mam swoje własne kulosy. Kiecki noszę długie, albo spodnie, więc krzywdy nie będzie. Do tego "sie" udostępnia jako "mięso armatnie" mój TZ. Zostało mi jeszcze sporo rzeczy do kupienia. Cała higiena (tego jest bardzo dużo i wcale nie tanie).Conchita pisze:Najmysiu, a robiłaś już jakieś prawdziwe, niećwiczebne?:)
magdaradek pisze:no weeeeeeź Mel Gibson ma ładniejszy tyłek!
to jest tyłek jakiegoś zapasionego rockmana![]()
ja sama tatuażu bym nie chciała, ale u niektórych mi się podobają. Nie podoba mi się tylko, jak człowiek cały taki wydziergany. Ale to rzecz gustu, charakteru, temperamentu, poglądów itd
Georg-inia pisze:tylko nie wiem, czy takim starym babom też się da zrobić
jozefina1970 pisze:Georg-inia pisze:tylko nie wiem, czy takim starym babom też się da zrobić
Ech, też Cię bardzo lubię ale nie dokopuj mi, proszę. Ja jestem chyba jeszcze starszą babą a Ty w dodatku, nie dosyć, że jesteś młodsza to masz piękne włosy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości