Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 10:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

AYO pisze:Na przykład?
Może Ci się tylko wydaje :wink:
do kogo to pytanie?

Kobity, nie widzita, że ta doopa to fotomontaż? Nie było żadnej doopy, dofotoszopowałam ją dla śmichu. I dziwię się że wszyscy się na to łapią, a ja mam radochę :ryk: :ryk: :ryk:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Czw mar 29, 2012 10:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

To do pozytywki, o marzeniach :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 29, 2012 11:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

właśnie się zastanawiałam, czy do tatuażu nie trzeba sobie doopy ogolić jednak ;)

te marzenia takie przyziemne, że strach się bać ;)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw mar 29, 2012 11:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Własnie zerknęłam i się zastanawiałam co to za ściema z tymi dziwnymi pośladkami :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 29, 2012 11:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

pozytywka pisze:czy do tatuażu nie trzeba sobie doopy ogolić jednak ;)
trzeba. Nawet jak masz np na ręce malutkie włoski też trzeba.

Na resztę pytań odpowiem za troszkę, bo muszę coś zrobić co mi zajmie z godzinke.

najmysia

Post » Czw mar 29, 2012 12:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Conchita pisze:Najmysiu, a robiłaś już jakieś prawdziwe, niećwiczebne?:)
na sztucznej skórze, ale to nie to, ma trochę inną strukturę niż prawdziwa, inaczej się maszynę ustawia, inaczej się wkłuć trzeba. Dlatego jak już przyślą mój własny sprzęt (nie mogę się doczekać), sztucznej skóry nie ruszę. Szkoda maszyny. Mam swoje własne kulosy. Kiecki noszę długie, albo spodnie, więc krzywdy nie będzie. Do tego "sie" udostępnia jako "mięso armatnie" mój TZ. Zostało mi jeszcze sporo rzeczy do kupienia. Cała higiena (tego jest bardzo dużo i wcale nie tanie).

I potrzebuję taką szafę lekarską, wiecie, taką jak w gabinetach stoi, może być jakaś z demobilu, ja sobie ją odrestauruję, z jakiegoś gabinetu, który się zamknął, czy szpitala, bo przecież nie włożę tego wszystkiego do szuflady. To ma być chirurgicznie czyste. Może ktoś ma jakieś dojścia?

najmysia

Post » Czw mar 29, 2012 12:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Ja myślę, że wujka google zapytaj 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 29, 2012 12:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Pytałam, trochę mało na ten temat gada, a głównie jego ceny mi nie pasią.

najmysia

Post » Czw mar 29, 2012 12:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

a ten dyplom jest prawdziwy?
czy to tez fotomontaz? 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 29, 2012 14:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Dupa jak u Mela Gibsona :lol:
Ja to jednak jestem jakaś dziwna :roll: nigdy mi się tatuaż nie marzył, ani żaden kolczyk w dziwnym miejscu. A to w pewnym wieku chyba standardowe marzenie :roll: potem jednym przechodzi, innym zostaje.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 29, 2012 14:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

no weeeeeeź Mel Gibson ma ładniejszy tyłek!
to jest tyłek jakiegoś zapasionego rockmana :twisted:

ja sama tatuażu bym nie chciała, ale u niektórych mi się podobają. Nie podoba mi się tylko, jak człowiek cały taki wydziergany. Ale to rzecz gustu, charakteru, temperamentu, poglądów itd :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 29, 2012 15:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

magdaradek pisze:no weeeeeeź Mel Gibson ma ładniejszy tyłek!
to jest tyłek jakiegoś zapasionego rockmana :twisted:

ja sama tatuażu bym nie chciała, ale u niektórych mi się podobają. Nie podoba mi się tylko, jak człowiek cały taki wydziergany. Ale to rzecz gustu, charakteru, temperamentu, poglądów itd :)

Ale tak samo owłosiony :twisted: w jednym filmie wystawił i bardzo mi się wryło w psychikę jak widać :ryk: mnie się podoba tatuaż u ładnie zbudowanych panów, taki od szyji, przez ramie aż do przedramienia 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 29, 2012 18:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

najmysia, wiesz, że zawsze baaardzo Cię lubiłam, nie? :mrgreen: mogę się dać na pierwszy ogień, na pewno wyjdzie super-ekstra, bo na początku to się dopiero będziesz starać ;) tylko nie wiem, czy takim starym babom też się da zrobić :oops:

całkowicie rozumiem problem "sztucznej skóry". Ja się uczyłam zakładać szwy na bananie i naciągniętym płótnie. I ok - chodzi o to, żeby ten szef równy i ładny wyszedł. Ale jak miałam zaszyć psa i zobaczyłam namacalnie jak mocno to trzeba ściągać... przecięłabym na pół całą skrzynkę bananów za jednym zamachem :roll:

shalom, kolczyk w dziwnym, tzn. jakim miejscu? :D
Ostatnio edytowano Czw mar 29, 2012 19:06 przez Georg-inia, łącznie edytowano 1 raz
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw mar 29, 2012 19:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Georg-inia pisze:tylko nie wiem, czy takim starym babom też się da zrobić

Ech, też Cię bardzo lubię ale nie dokopuj mi, proszę. Ja jestem chyba jeszcze starszą babą a Ty w dodatku, nie dosyć, że jesteś młodsza to masz piękne włosy :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 29, 2012 19:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

jozefina1970 pisze:
Georg-inia pisze:tylko nie wiem, czy takim starym babom też się da zrobić

Ech, też Cię bardzo lubię ale nie dokopuj mi, proszę. Ja jestem chyba jeszcze starszą babą a Ty w dodatku, nie dosyć, że jesteś młodsza to masz piękne włosy :-)

etam, nie dokopuję Ci wcale a wcale - się czuję staro, jestem gruba, mam okropny cellulit już chyba nawet na łokciach i w ogóle - do bani.
a za włosy dzięki :oops: Włosy... tak poważnie to mam teraz mniej więcej 1/3 tego, co miałam w wieku lat 19-stu :( w ciąży mi wychodziły garściami, już nie odrosły. A jak byłam mała to miałam trzy piórka na krzyż i do tego cieniuteńkie - no łysolek po prostu. Babcia się zaparła, że mi włosy "zrobi". Całe dzieciństwo miałam zmarnowane, bo chciałam mieć warkoczyki jak koleżanki, a babcia kazała obcinać na krótko. Mama zadowolona nie protestowała, bo od niemowlaka nienawidziłam mycia głowy (raz nawet sąsiadka milicję wezwała, tak się darłam). I babcia z uporem godnym lepszej sprawy po każdym myciu wcierała mi w głowę tzw. petrol. W końcu nie wiem co pomogło - ta nafta czy geny - moja mama miała piękne włosy za młodu - ale mi wyrosły. ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]