SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 22:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kocurzyca41 pisze:
kamari pisze:
mamaGiny pisze:ja mam taką małą :oops: ale nie macie pojęcia ile w niej się mieści

A ja się pochwalę :mrgreen: mam najlepszą zmywarkę na świecie, "Romuś 1" . I nie dość, że zmywa, to jeszcze pranie umie nastawić :ok:

To ja mam chyba jakiś wybrakowany egzemplarz Maruś II Pralkę włączy,odkurzacz też,żelazko obsłuży.Ale zmywać nie potrafi i już.Jak pozmywa to....muszę poprawiać i mówi,że ślepawy. :mrgreen:

Czyli twoja zmywarka potrzebuje dobrych okularów :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 08, 2011 22:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:
puszatek pisze:to kociarstwo szczęśliwe...łóżko tylko dla...nich :mrgreen:
a teściowa jak się czuje :?:

Nie wiem, czy w ogóle czuje, jest nadal w śpiączce.

Współczuję, to oczekiwanie jest najgorsze... moja Mama wprawdzie nie była w śpiączce, ale przez tydzień żyłam w oczekiwaniu na TEN telefon, który niestety w końcu zadzwonił... Mam nadzieję, że w Waszym przypadku NIE zadzwoni i Teściowa się obudzi :ok: :ok: :ok: :ok: Ściskam Was bardzo mocno.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 09, 2011 11:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jestem :D .
Przez te nocki chodzę jak potłuczona...ale to minie, jak zawsze.
Bianeczko, bardzo współczuję :( ...przytulam.

A propopo braci Marysinego TŻ-ta...Mario, czyżbyś zapomniała, że jeden jest zaklepany? :evil:
Że nim tak szafujesz? :evil:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 09, 2011 11:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Jestem :D .

A propopo braci Marysinego TŻ-ta...Mario, czyżbyś zapomniała, że jeden jest zaklepany? :evil:

Małgosia, ja chętnie oddam mojego... :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 11:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Tu się zaraz kolejka do nich ustawi :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt gru 09, 2011 11:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:

No wiesz? 8O
A ty co będziesz miała wtedy? :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 09, 2011 11:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

No wiesz? 8O
A ty co będziesz miała wtedy? :mrgreen:

Będziemy sobie pożyczać :D
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 11:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

juana pisze:Tu się zaraz kolejka do nich ustawi :D

A w życiu, jeden jest mój, zaklepany, Maria wie, który. :D

vip

Post » Pt gru 09, 2011 11:32 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jeszcze chciałam powiedzieć, że mój ząb, który kilka dni temu się przyczaił, dzisiaj dał mi do wiwatu :evil: .
Spuchła mi porządnie lewa część szczęki, tylko patrzeć, jak morda spuchnie... :evil: .
Dziewczyny, jakieś rady?...Oprócz dentysty? :mrgreen:

vip

Post » Pt gru 09, 2011 11:33 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć Kochani! :)
Czy u Was też już zima na całego? U nas biało i wietrznie.

Bianka, przytulam Cię bardzo mocno! :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 09, 2011 11:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Jeszcze chciałam powiedzieć, że mój ząb, który kilka dni temu się przyczaił, dzisiaj dał mi do wiwatu :evil: .
Spuchła mi porządnie lewa część szczęki, tylko patrzeć, jak morda spuchnie... :evil: .

Stomatolog? :mrgreen:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt gru 09, 2011 12:02 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bianka przykro mi :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt gru 09, 2011 12:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosiu, zimne okłady, mnie pomagały.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt gru 09, 2011 12:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

emkamara pisze:
vip0 pisze:Jeszcze chciałam powiedzieć, że mój ząb, który kilka dni temu się przyczaił, dzisiaj dał mi do wiwatu :evil: .

Stomatolog? :mrgreen:

emkamara, jak go zwał, tak zwał...ale i tak dentysta :( .

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

rapsodia82 pisze:Gosiu, zimne okłady, mnie pomagały.

Spróbuję, Martusiu...ja wiem, że dentysta najlepszy, ale się bojam bardzo...normalnie cesarki sie tak nie bałam :oops: :oops: :oops: .

vip

[poprzednia][następna]