PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 22:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Agata, przeczytaj jeszcze PW

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 15, 2011 22:34 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:" Jeeezu, aleś wywietrzyła! Tak ci gorąco, czy jak? Tu koty marzną, do licha! "

:ryk:

No co, to kot wychodzący miał być!
Się czuję oszukana :D .

No dobra, Bianka ma rację, jestem owinięta :ryk: .
Ale ja byłam owinieta już dawno koło Alusiowej łapki, a teraz się nasiliło tylko :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lis 15, 2011 22:42 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
kotx2 pisze:" Jeeezu, aleś wywietrzyła! Tak ci gorąco, czy jak? Tu koty marzną, do licha! "

:ryk:

No co, to kot wychodzący miał być!
Się czuję oszukana :D .

No dobra, Bianka ma rację, jestem owinięta :ryk: .
Ale ja byłam owinieta już dawno koło Alusiowej łapki, a teraz się nasiliło tylko :mrgreen: .

Tylko nie składaj reklamacji :roll: Taki domowy Aluś, też może być fajny :ok:
:wink: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lis 15, 2011 22:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:" Jeeezu, aleś wywietrzyła! Tak ci gorąco, czy jak? Tu koty marzną, do licha! "

U mnie oba tak wracają :evil: , nie, Misia tak wraca, bo młody , jak się wieczorem rozhula, to lepiej nie mówic :evil: :evil:
Potem oba usiłują rozwalic się przed kominkiem, co zdecydowanie się nie udaje, ze względu na różnice poglądów . A jak wygląda kot po wieczornych przebieżkach, to za chwilę będzie u mnie :mrgreen:
Alus po prostu nie chce cię na zbyt długo w domu samą zostawić, siku się chce, ale może będzie ci smutno jak wyjdzie :ryk: :ryk: :ryk: I ma chłopak dylemat, a Ty wietrzysz i wietrzysz :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Post » Wto lis 15, 2011 22:47 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ależ Marysiu, wcale nie zamierzam...mój Alutek jest dokładnie taki, jaki miał być :mrgreen: !

Teraz razem z Alkiem ogladamy serial " Nie z tego świata ", jeden z moich ulubionych.
To znaczy ja oglądam, a Alek robi toaletę wieczorną :mrgreen: .

Izuś, Alusiowe dylematy w końcu mnie o delirium tremens przyprawią :evil: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lis 15, 2011 22:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Nie dziwię się, bo ja za młodym w niedzielę wieczorem latałam po ogrodzie z mokra głową, z latarką w łapie, a ten sobie jaja odstawiał, a na dworze było -4 :evil:

izka53

Post » Wto lis 15, 2011 22:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Nie dziwię się, bo ja za młodym w niedzielę wieczorem latałam po ogrodzie z mokra głową, z latarką w łapie, a ten sobie jaja odstawiał, a na dworze było -4 :evil:

O matko, to też masz wesoło 8O .
Ja ostatnio stosuję maksymę " Nie miała baba kłopota, to se wzięła następnego kota "... :?

vip

Post » Wto lis 15, 2011 23:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Się wieczornie przywitam :ok:
Kolejne koty są bardzo ładne. I tworzą stan przekocenia. Niby jeden więcej, ale jakoś tak dużo. Chce ktoś Felicjana? Oddam z wyprawką ;)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto lis 15, 2011 23:18 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA GOSI viewtopic.php?f=20&t=135746
:1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lis 15, 2011 23:49 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Witam,
Vip0 czy mogę dołączyć do Waszej wesołej gromady?
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro lis 16, 2011 0:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Gospodyni pewno juz zażywa zasłużonego odpoczynku, ale to jest wątek przyjazny wszystkim kociarzom :piwa: :piwa:

izka53

Post » Śro lis 16, 2011 8:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A co tu taka cisza?

WSTAWAĆ ŚPIOCHY! Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 16, 2011 8:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:WSTAWAĆ ŚPIOCHY! Obrazek

:ryk: :ryk: Ja już dawno na nogach!

Zgłaszam, że nie udało się dokonać pomiarów talii moich kotów :? Na widok miary krawieckiej Henryczka zwiała a chłopaki postanowili na nią zapolować. W tej sytuacji niesposób zmierzyć czegokolwiek :lol:

Ja mam takie jaja jak Małgosia z wychodzeniem na balkon.
Siedzą z miną "Otwórz.."
Otwieram.
Mina zmienia się na " Zwariowałaś? Mamy wychodzić w takie zimno??!"
Zamykam.
Mina " No otwórz, prosimy!"
itd :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lis 16, 2011 8:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jestem jak zwykle rano na trochę :D !
Wczoraj zwyczajnie mi sie przysnęło, przepraszam :oops: :oops: :oops: .

Alab, dziękuję :1luvu: .Bazarek fantastyczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Jesteś przekochana :!:

vip

Post » Śro lis 16, 2011 8:46 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ilgatto pisze:Witam,
Vip0 czy mogę dołączyć do Waszej wesołej gromady?
Podczytuję od jakiegoś czasu i bardzo dobrze się tu czuję. Dzisiaj kocuchy dziwnie przyglądały się swojej pańci kiedy rżała czytając Wasze posty.Tak na marginesie Lucek to 6.5 kg.Jaśnie Pana Kota.

Ilgatto, oczywiście, witam serdecznie :D !
Każdy miły gość mile widziany.
Kocurki masz przepiękne :1luvu: .
Ja proszę więcej wiadomości na ich temat, zwłaszcza tego ostatniego cuda :D .

vip

[poprzednia][następna]