pozytywka pisze:no jakoś w zeszły albo pozazeszły weekend żesmy się wymieniły zaproszeniami
Ze mną jest co raz gorzej, naprawdę. Cud, że jeszcze pamiętam jak się moje koty nazywają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:no jakoś w zeszły albo pozazeszły weekend żesmy się wymieniły zaproszeniami
rapsodia82 pisze: A ja jakoś nie potrafię znajdować ludzi z miau na fejsie
babajaga pisze: Ze mną jest co raz gorzej, naprawdę. Cud, że jeszcze pamiętam jak się moje koty nazywają![]()
![]()
![]()
a ja ostatnio ciągle tam siedzę, coraz bardziej się przyzwyczajam i zaczynam bardzo lubić to cudactwo, jest tak niesamowicie skonstruowane, kosmos.pozytywka pisze:ja w ogóle nie wchodze na fejs-zboka
a ja w ogóle nie mam pamięci do imion, nazwisk i dat, ni cholery. Za to moj TZ wszystkie daty pamięta, aż mnie to wk... po co to pamiętać w którym co było roku, ważne że było i tyle. A ponoć to kobiety przywiązują do tego wagępozytywka pisze:Lepiej pamiętam imiona cudzych dzieci i kotów, niż moich własnych
może masz straszne życie o czym nie wiesz, bo jest tak przerażajace że wypierasz zdarzenia z pamięci?pozytywka pisze:nie pamiętam nazw przedmiotów użytku codziennego, albo faktów z własnego życia
czego, włosów, czy czegoś nieokreślonego?BarbAnn pisze:bo ty Basiu masz za dużo na głowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 365 gości