Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 22:18 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mi wystarczy jedzenie, picie, dach nad głową, legowisko, kanapa, zabawki i kompan do biegania, Duzi są zbędni :mrgreen:
Niestety bez Dużych podobno się tego wszystkiego nie da załatwić :roll:
Mrok indywidualista
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sie 21, 2011 4:57 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Indywidualista ale i realista.
Fasolka optymistka :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 21, 2011 11:08 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mroczku - tak się należy zachowywać przez pierwsze godziny w nowym domu:
agatka13 pisze:Uszatka ma się bardzo dobrze. Ledwo wejdziemy do jej pokoiku to leci do nas i sie wtula, Adamowi włazi na kolana. Właśnie sie z nią trochę pobawiliśmy, bez latania po pokoju ale łapała swoją rybkę i polubiła sie z nowa pileczka, fascynuje ją dzwoneczek. Toi zaciekawiony co tam w pokoiku sie dzieje, stał przy drzwiach, wydłuzył szyje i zaglądał. Usia wcale nie wyglada na przestraszona, na pewno chwilke zajmie jej aklimatyzacja, nic nie zjadla jeszcze, ale mruczy glaskana i obchodzi pokoj obwachujac wszystko.
Lekarstwo podane, kicia aktualnie spi na kocyku, zostawilam jej male swiatelko, zeby sie nie bala.
Agata i Adam

a tak po pierwszej nocy:
agatka13 pisze:Witamy,
Uszatka ma sie super, mruczy i wtula sie, zjadla dzis troche suchego, dziewczyna ma ochote przejsc sie po mieszkanku, skrobie w drzwi i probuje je otworzyc. Bylo juz nosek w nosek z ToiToiem- nie wiem czy lustro nie wywołałoby zywszej reakcji :)

Czytaj mój nowy wątek viewtopic.php?f=13&t=131728&start=90 i ucz się
Uszata

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sie 21, 2011 11:21 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mroczek czyta nowy wąt, bo nie odpisuje :mrgreen:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 21, 2011 20:14 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Dobrymiau! :kotek:
Gonimy się i gryziemy się i bijemy się troszkę, ale jest fajnie!
Badylek

Ja tylko słyszę tuptuptuptuptup i Mroka pacającego Badyla po czole łapką :ryk:
W nocy się uśmiałam, gonili się i Badylek w pewnym momencie tak miauczał, że stwierdziłam, że chyba trzeba chłopców uspokoić troszkę. Wstaję, zapalam światła, chłopaki odskakują od siebie na pół metra i na mnie patrzą niewinnymi oczkami. Mrok cały czarny z białym kłakiem w pysku :ryk: Wziełam Badylka do łóżka, żeby pocieszyć przegrywającego a ten od razu wyfrunął za Mroczkiem :ryk:
Najlepsze to, że się gonią, gryzą, a potem ocierają o siebie :ryk:
Oj, chyba Badylkowi będzie ciężko się żegnać kiedyś z Mroczastym :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie sie 21, 2011 20:29 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Najlepsze to, że się gonią, gryzą, a potem ocierają o siebie :ryk:
Oj, chyba Badylkowi będzie ciężko się żegnać kiedyś z Mroczastym :roll:

Nam nadzieję, że to świadczy o tym, że się tylko dobrze bawią.

Trudno, trzeba szykować ładne zdjęcia do ogłoszeń.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sie 21, 2011 20:34 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Cześć Badylek, nie doczytam ale pozdrawiam.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie sie 21, 2011 20:36 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Cóż, czasem mnie wystraszą intensywnością zabawy, ale zachowanie dookoła całych bijatyk świadczy o tym, że to raczej po prostu zabawy... Może troszkę usiłują ustalić przy tym hierarchię ;)
Nosek w nosek i ocieranie się jest codziennie o poranku, leżenie metr od siebie w popołydnia, a wieczorem gonitwy i czasem bijatyki, chłopcy układ dnia mają ustalony;)
Wyciągnę aparat i zacznę robić zdjęcia... Och, tak strasznie bym chciała, żeby Mrok mógł u mnie zostać, taki z niego świetny towarzysz dla Badylastego :(
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie sie 21, 2011 20:39 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Cóż, czasem mnie wystraszą intensywnością zabawy, ale zachowanie dookoła całych bijatyk świadczy o tym, że to raczej po prostu zabawy... Może troszkę usiłują ustalić przy tym hierarchię ;)
Nosek w nosek i ocieranie się jest codziennie o poranku, leżenie metr od siebie w popołydnia, a wieczorem gonitwy i czasem bijatyki, chłopcy układ dnia mają ustalony;)
Wyciągnę aparat i zacznę robić zdjęcia... Och, tak strasznie bym chciała, żeby Mrok mógł u mnie zostać, taki z niego świetny towarzysz dla Badylastego :(

A ja trzymam kciuki za najlepsze rozwiązania i wybory :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 22, 2011 8:49 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Oto koty na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=55ZOwFxyskI
Od kilku dni Mroczek idzie za mną do sypialni (bo Badylek zawsze ;) ), czasem położy się na koniec pod łóżkiem i tam sobie drzemie :)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon sie 22, 2011 13:45 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badyleczku, chcesz słoneczko?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 22, 2011 13:48 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mrok to chyba chce przejść przez lustro na mroczną stronę mocy...

Zdzichu Spostrzegawczy
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon sie 22, 2011 14:08 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

On się patrzy pod taki kotem, że jakby na Dużą patrzał, się Dużej wydaje. Na filmie nie widać, bo z komórki to się Mrok zlewa z czernią swego futerka :mrgreen:
Ja z chęcią słoneczko, wprawdzie mamy jedno u siebie, ale co dwa sloneczka to nie jedno :mrgreen:
Dzisiaj Duża się nienajlepiej czuje, więc sobie razem śpimy większość dnia :kotek:
Badylek racjonalista i śpioch
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon sie 22, 2011 14:14 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, to ucieknij do mnie, będę Twoim słoneczkiem :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]