Długowłosy, rudy Czaruś.Mela, Gucia i Bohun.Czaruś chory..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 12:23 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

O jakich maluchach piszesz? 8O Nic nie wiem, abym miała być DT dla kociąt.Na razie mam pięć kotów, w tym trzy tymczasy białaczkowe, jak sobie to wyobrażasz? Nie mogę wziąć nawet Bazylego, chociaż jest mi go strasznie żal.
Co do tęsknoty, to owszem, nigdy nie zapomniałam żadnego mojego tymczasa, zawsze pozostaną takie trochę moje, utrzymuję kontakt z domkami, wiem, co u nich, to pomaga.Nieprawda,że po kilku lub kilkunastu adopcjach człowiek się przyzwyczaja.Mam za sobą kilkadziesiąt, a jest chyba jeszcze trudniej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob wrz 24, 2011 12:42 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

ewar pisze:O jakich maluchach piszesz? 8O Nic nie wiem, abym miała być DT dla kociąt.Na razie mam pięć kotów, w tym trzy tymczasy białaczkowe, jak sobie to wyobrażasz? Nie mogę wziąć nawet Bazylego, chociaż jest mi go strasznie żal.
Co do tęsknoty, to owszem, nigdy nie zapomniałam żadnego mojego tymczasa, zawsze pozostaną takie trochę moje, utrzymuję kontakt z domkami, wiem, co u nich, to pomaga.Nieprawda,że po kilku lub kilkunastu adopcjach człowiek się przyzwyczaja.Mam za sobą kilkadziesiąt, a jest chyba jeszcze trudniej.

ewar,nie denerwuj się,ja tylko tak pytam.Rozumiem już wszystko :ok: Bardzo dobrze że Masz kontakt z byłymi tymczasami.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob wrz 24, 2011 13:41 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Nie denerwuję się tylko byłam zdziwiona, skąd Ci przyszły do głowy kociaki.

ewar

Post » Sob wrz 24, 2011 13:43 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

ewar pisze:Nie denerwuję się tylko byłam zdziwiona, skąd Ci przyszły do głowy kociaki.

Nie wiem :mrgreen: Przecież Ty Masz dorosłe zawsze z wyjątkiem Czarusia,ale co miałaś zrobić,zostawić?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob wrz 24, 2011 13:51 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Zwykle mam młode, ale dorosłe, kociaki jednak mi się też trafiają.Nie miałam za to nigdy staruszka/i/, chociaż mam sentyment do starszych kotów.Biorąc Czarusia i Marusię nie wiedziałam,że mają FeLV+, one z resztą miały już domy.Nie wyszło, zostały, a miałam mieć tylko Julcię na tymczasie.Dodatkowo wróciła Tola z Bolusiem i zrobiło się nieciekawie.Marusia, Czaruś i Julcia są w podobnym wieku, są już u mnie dziewięć miesięcy, były kociakami, kiedy do mnie trafiły.

ewar

Post » Pon wrz 26, 2011 9:10 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Co tam u Czarusia? Jak to że nie ma nowych zdjęć?
Ale ten dywan to mnie naprawdę denerwuje :twisted:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pon wrz 26, 2011 11:03 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Jak to nie ma nowych? Trochę mnie jednak denerwuje, że aparat popsuty i zielone koty mi wychodzą, niewiele da się poprawić.Ale oczywiście, coś zrobię.Piękny jest i puchaty i miziasty i kochany.

ewar

Post » Wto wrz 27, 2011 21:14 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

A kiedy Czaruś jedzie do domku?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto wrz 27, 2011 21:19 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Słońce jedzie do mnie, to może ja odpowiem.
Musimy niestety wyjechać za granicę, poprosiłam więc Ewę, żeby Czarek poczekał jeszcze u Niej do naszego powrotu. Mam nadzieję, że do połowy października wszystko uda się załatwić.

spinca

Post » Śro wrz 28, 2011 5:47 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Tak, już dużo wcześniej o tym mówiłyśmy. Dla Czarusia lepiej będzie, jeśli poczeka u mnie.Przepraszam,że mało piszę teraz, ale mam Bazylego pod opieką, szukam mu domu.Miziak taki, a mieszka pod chmurką.Proszę, podnoście i udostępniajcie FB.
viewtopic.php?f=13&t=123050&start=615
Spinca, czytałam o tym biednym burasiu :cry: Jesteś kochana :1luvu: Oby tylko ktoś się zlitował.

ewar

Post » Śro wrz 28, 2011 7:10 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Widziałam Bazyla, przepiękna krówka :1luvu:

Co do Burasia, czarno to widzę :cry: Nienawidzę takich sytuacji, ale wierzę, że nikt o zdrowych zmysłach go nie uśpi, że to tylko taki straszak.

spinca

Post » Czw wrz 29, 2011 6:10 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Miś jest Marusi, ale Czaruś i pozostałe koty też miały ochotę się poprzytulać.
Czaruś jest w znakomitej formie, nic złego się nie dzieje. Wyleguje się na balkonie w dzień, wieczorem szaleje z zabawkami.Zauważyłam, że on lubi się przytulać, jeśli nie do mnie to do którejś kotki.Wylizuje im uszka, kładzie się obok, ale tylko Julcia nie zawsze na to pozwala.Nie dowiem się , dlaczego.
Obrazek

ewar

Post » Czw wrz 29, 2011 6:43 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

To będzie miał duuuuży wybór przytulanek, bo mój Młody niczego nie pozwolił wyrzucić. Mamy całą półkę miśków wszelkich rozmiarów i kształtów. Do wyboru, do koloru :)

spinca

Post » Czw wrz 29, 2011 7:18 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Przede wszystkim więcej rąk do głaskania, ja jestem jedna na pięć kotów, Bazylego nie liczę :P Czaruś jest zaborczy.On taki trochę ragdoll, na rękach wiotczeje, naprawdę wyjątkowy miziak.

ewar

Post » Śro paź 05, 2011 8:02 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.MCO?FeLV+.Szykujemy się do domku!!!

Z całą odpowiedzialnością za swoje słowa stwierdzam, że Czaruś to wspaniały kotek.Jaki on jest kochany. :1luvu: To takie jeszcze kocie dziecko, wesoły, rozbrykany, ale i przytulaśny. Koleżanka , która mnie odwiedziła ostatnio była nim zauroczona.Ona ma w domu prawie same czarne ( tak wyszło), a zawsze marzyła o rudym.Czaruś nie jest jednak takim kotkiem, który wybiega na spotkanie obcym.Na wszelki wypadek uciekł na balkon, ale zaraz wyszedł , bo stwierdził chyba,że nic mu nie grozi i dał się głaskać, a potem już bawił się , wyginał, kokietował, jak to Czaruś.Słoneczko kochane :1luvu:

ewar

[poprzednia][następna]