sunshine pisze:Nasze mieszkanie nie jest duże. Ale nasze własne. Bez kredytów.
Szczęściarze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Nasze mieszkanie nie jest duże. Ale nasze własne. Bez kredytów.
shalom pisze:Ojej bidulka... skąd u kotów bierze się zapalenie oskrzeli?
Weihaiwej pisze:WIem, jak go oduczyć, ale jeszcze nie zdążyłam
Miss pisze:Weihaiwej, mam takie trochę głupie pytanie, z racji tego, że masz suczkę. Ja miałam psiory
Czy suczka może dostać cieczki po zajściu w ciążę?
I czy powiększone cycuchy to objaw ciąży czy niekoniecznie?
Moja znajoma ma 7 miesięczną suczkę - kundelka. Z dwa tygodnie temu miała cieczkę, a teraz ma duże cycuchy. Na sylwestra syn zostawił jej brata tej psinki i wygląda na to, że napsociły![]()
W poniedziałek wet, usg i jak coś to zabieg
Miss pisze:Czy to możliwe, żeby suczka po pierwszej cieczce miała ciąże urojoną?
Weihaiwej pisze:Przepiękny dzień dzisiaj! Drzewa są białe, śnieg srzypi pod stopami, świeci słońce i niebo jest w kolorze mocnego błękituWszystkie koty spały dziś ze mną, od czasu do czasu robiąc miejsce psu
W naszej przyjaznej kociej rodzinie pojawił się zgrzyt. Kiedy Bisou przyjechał do mnie z TŻ-tem, okazał się zmieniony i zestresowany. Może tym, że nie było mnie i kotów? W każdym razie atakował Rysia i Marysia, był bardzo agresywny, a oni przerażeni, Rysiu nawet posikał się ze strachu. W tej sytuacji musieliśmy odizolować Bisou
Próbuję go wypuszczać między koty pod kontrolą. On jest już spokojniejszy, ale oni tak się go boją, że kiedy jest w pobliżu zamierają w bezruchu, a kiedy podchodzi wyją i syczą. Niestety mamy problem. Czyżby u Bisou poziom testosteronu wciąż był wysoki? Maluchy natomiast dorastają i pewnie pachną już samczo. Przyczyną dodatkową może być kokietka Mia, jedyna dziewczyna w towarzystwie, w któej Bisou jest niezmiennie zakochany. Mam nadzieję, że za miesiąc-dwa chłopaki zapomną o niesnaskach, a i hormony nie będą już tak buzować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, MB&Ofelia, puszatek i 14 gości