Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 03, 2010 11:55 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

CatherineTheGreat pisze:Stefcia ździwiona bardzo jeszt a Stasia całóśna Stefcia pyta

Stasia wczoraj spała Iwci za koszulką, głowa i przednie łapki jej wystawały u góry a reszta schowana była pod koszulką, Iwcia w tym czasie pisała coś na komputerku.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto sie 03, 2010 12:00 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

iwcia pisze:
CatherineTheGreat pisze:Stefcia ździwiona bardzo jeszt a Stasia całóśna Stefcia pyta

Stasia wczoraj spała Iwci za koszulką, głowa i przednie łapki jej wystawały u góry a reszta schowana była pod koszulką, Iwcia w tym czasie pisała coś na komputerku.

ale pysznie Stefcia się roszczóla taka Stasieńka kohana rze ohohohoho

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto sie 03, 2010 13:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

A moja Duża wczoraj była u szarej Tortugi. I dziś też do niej jedzie
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 03, 2010 13:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Marusia nie fie czo lub kto to jeszt Tortuga, ale Marusi to bszmi jak pyszne jedżonko. Czy Inka pszyniesie troszku Tortugi do szprubofania jemżorkiem? Mosze bycz tesz czaua Tortuga jeszli Inka da rade pszynieszcz. I Marusia ż gury pszeprasza ża braki fiedży i braki w eszpionażu.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto sie 03, 2010 13:53 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Tortuga to jest szara kicia takiej maralki, co to jest kożelanką mojej Duzej. Powiem Dużej, żeby zrobiła Torcisi zdjęcie, jeśli się uda - i pokażemy ją Wam :)
Inka

MaryLux

Post » Wto sie 03, 2010 16:30 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

iwcia pisze:
Flortee pisze:Stopka wie, to Stopka też mowi ze Ania z Mateuszkiem też oglądali ten Incepcjon w kinie i sie im podobało i Ania mowiła ze strach pójsc spać to Stopka nie bedzie oglądać, bo by sie potem ciągle musiałą bać

I jeszcze Ania wczoraj Mateuszkowi świergotała cały wieczór, bo była zobaczyć domek dla Jasi :)

Iwcia mówi, Cosia przekazuje.
Dziękujemy za wizytę w przyszłym domu Jasi, będziemy tam Jasie wysyłać.

Zostanie mi niewielka drużyna w domu, agent Gabcio też pojechał na placówkę, zaraz jedzie Jasia, całe szczęście, ze została ze mną Stasia i Nikita, no i najważniejsza drużyna netowa :D

Ależ proszę bardzo Ania mówi i sie cieszy że domek dobry :)
A o Agentke Cośke tez nikt nie pyta Iwcia powie Ania pyta ? też to dziwne, bo Cośka sliczna i madra i oryginalna.. sie Stopka zamyśla...

i deszczyk leje ogromny u Stopki i Fruzi i błyskawice grzmią i Stopka i Fruzia siedzą na balkoniku i wąchają deszczyk ach ach
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro sie 04, 2010 9:35 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Stefcia widziała deszczyk sz Chalinka sz okieńka my patżyły i jeszcze Stefcia pżypomina o imieniowanió Kotka Bobka Radiomteregrafiszty najszampierw była propozyczja Bróner i jeszt terz szógesztia arzeby było one hiśpańszkie hiśpańszkowego Stefcia hyba nie ómie pamiętać jak wymyślić

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 04, 2010 10:10 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Bruner sie Stopci i Fruzi bardzo widzi! z hiszpańska to jakos sie Stopcia nie umi wypowiedzieć, bo Alehandro jakos Stopci nie lezy :/
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro sie 04, 2010 10:14 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

My też patrzyliśmy na deszcz ale jak pioruny były to oddaliliśmy się z godnością bo hałas był.
A Bobek by mógł się nazwać na przykład Pedro albo Negrito co Stefcia sądzi o tym?
A Tortuga to jest po hiszpańsku mówi Duża i się cieszy. A ja też mam trochę hiszpańskie imię bo moje prawdziwe imię co mam w książeczce jest takie: Malaga. To jest takie miasto w Hiszpanii nad morzem mówi Duża ale ja tam nigdy nie byłam ale Duża i Duży byli i lecieli samolotem tam.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sie 04, 2010 10:18 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:My też patrzyliśmy na deszcz ale jak pioruny były to oddaliliśmy się z godnością bo hałas był.
A Bobek by mógł się nazwać na przykład Pedro albo Negrito co Stefcia sądzi o tym?
A Tortuga to jest po hiszpańsku mówi Duża i się cieszy. A ja też mam trochę hiszpańskie imię bo moje prawdziwe imię co mam w książeczce jest takie: Malaga. To jest takie miasto w Hiszpanii nad morzem mówi Duża ale ja tam nigdy nie byłam ale Duża i Duży byli i lecieli samolotem tam.
Menaszka

Malaga szą lody Stefcia wie Pedrosz albo Gajosz mugłby się nażywać Bobek Stefcia hwali ale myśłi terz Stefcia rze morze jakieś imię drózynowe by Bobku się doształo bo Bobek jeszt abszolótnie wyjatkowy a Pedrosz to troszki niwyjątkowe jeszt morze Stefcia pyta ale nie wie to pyta

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 04, 2010 13:21 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Z tym imieniem dla Bobku to chodzi o to żeby była ta, no, lekrama. Niech Stefcia pomyśli jeszcze prosimy bardzo bo Stefcia ma pomysły dobre.
Menaszka

seidhee

Post » Śro sie 04, 2010 13:36 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Juan José Jorge Miguel mógłby się Bobek nazywać dostojnie po hiszpańsku. W końcu to hermoso gato. :wink:

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Śro sie 04, 2010 13:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

dokota pisze:Juan José Jorge Miguel mógłby się Bobek nazywać dostojnie po hiszpańsku. W końcu to hermoso gato. :wink:

Juan José Jorge Miguel Bobek, Menaszka się cieszy

seidhee

Post » Śro sie 04, 2010 13:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

A Marunia pamiemta sze byu taki Szamcio Pańcia. Ś fiatrakiem siem żadawau i sz Domem Kojotem. Ale Marunia nie bemdzie nalegać bo pamiemta sze Szamcia byuo objemtoszciowo durzo a Kotek Bobek jeszt hudzinka taka.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro sie 04, 2010 13:56 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

To niech się Bobcio nazywa Carmen, albo może Toro
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]