CatherineTheGreat pisze:Stefcia ździwiona bardzo jeszt a Stasia całóśna Stefcia pyta
Stasia wczoraj spała Iwci za koszulką, głowa i przednie łapki jej wystawały u góry a reszta schowana była pod koszulką, Iwcia w tym czasie pisała coś na komputerku.
Moderator: Estraven
CatherineTheGreat pisze:Stefcia ździwiona bardzo jeszt a Stasia całóśna Stefcia pyta
iwcia pisze:CatherineTheGreat pisze:Stefcia ździwiona bardzo jeszt a Stasia całóśna Stefcia pyta
Stasia wczoraj spała Iwci za koszulką, głowa i przednie łapki jej wystawały u góry a reszta schowana była pod koszulką, Iwcia w tym czasie pisała coś na komputerku.
iwcia pisze:Flortee pisze:Stopka wie, to Stopka też mowi ze Ania z Mateuszkiem też oglądali ten Incepcjon w kinie i sie im podobało i Ania mowiła ze strach pójsc spać to Stopka nie bedzie oglądać, bo by sie potem ciągle musiałą bać
I jeszcze Ania wczoraj Mateuszkowi świergotała cały wieczór, bo była zobaczyć domek dla Jasi![]()
Iwcia mówi, Cosia przekazuje.
Dziękujemy za wizytę w przyszłym domu Jasi, będziemy tam Jasie wysyłać.
Zostanie mi niewielka drużyna w domu, agent Gabcio też pojechał na placówkę, zaraz jedzie Jasia, całe szczęście, ze została ze mną Stasia i Nikita, no i najważniejsza drużyna netowa

seidhee pisze:My też patrzyliśmy na deszcz ale jak pioruny były to oddaliliśmy się z godnością bo hałas był.
A Bobek by mógł się nazwać na przykład Pedro albo Negrito co Stefcia sądzi o tym?
A Tortuga to jest po hiszpańsku mówi Duża i się cieszy. A ja też mam trochę hiszpańskie imię bo moje prawdziwe imię co mam w książeczce jest takie: Malaga. To jest takie miasto w Hiszpanii nad morzem mówi Duża ale ja tam nigdy nie byłam ale Duża i Duży byli i lecieli samolotem tam.
Menaszka
dokota pisze:Juan José Jorge Miguel mógłby się Bobek nazywać dostojnie po hiszpańsku. W końcu to hermoso gato.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości