kalair pisze:Chyba nie chce mi się dalej wchodzić..![]()
Najlepszy punkt obserwacyjny dla kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Chyba nie chce mi się dalej wchodzić..![]()
shira3 pisze:kalair pisze:Chyba nie chce mi się dalej wchodzić..![]()
Najlepszy punkt obserwacyjny dla kotaW otwartych drzwiach
![]()
kalair pisze:O, Nelly jest!Cześć Słońce!
Ona probuje się domyć.
![]()
Piekę ciasto drożdżowe. Przyjdź się poczęstować!
Nelly pisze:kalair pisze:O, Nelly jest!Cześć Słońce!
Ona probuje się domyć.
![]()
Piekę ciasto drożdżowe. Przyjdź się poczęstować!
Bieda, jeśli to jej przeszkadza![]()
Kotek, ta też mam ciasto drożdżoweTZ upiekł wczoraj, tzn wyrobił ja włożyłam do piekarnika. Bo dostał maszynę do pieczenia chleba na gwiazdkę {chciał} i upiec to nie za bardzo wyszło w maszynie (musimy rozpracować) ale przygotować do wypieku bombowo wychodzi.
Z bakaliami, lukrem![]()
To wczoraj powiedziałam, że koniec ze mną jak umiemy dobre drożdżowe robićA niedługo trzeba by powalczyć z wałeczkami, przed wiosną
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:
Nie widzialam jeszcze.
A chodzila w kubraczku?
Tak,wetka jej taka siatkę założyła i wkładkę higieniczną pod tę siatkę ,żeby to szare zeszło,ten cały brud
A ja jej kubraczek w domu sama zrobiłam,żeby sie za tę siatkę nie brała
Jaka słodzinka biedna.A szybko doszła do siebie? Nie było ze szwami problemów?
kalair pisze:Avatara wczoraj obejrzeliśmy. Świat Pandory-![]()
Niestety nie w 3D, czego bardzo żałuję. Film dobry, ale nie ma co porównywać z 2012, bo to zupełnie inne gatunki.![]()
Polecam!
![]()
![]()
kociczka39 pisze:Ze szwami na szczęście nie było problemu.Później ta siatka ją zaczęła trochę uwierać,to ją wywaliłam i leciutko bandażem owinęłam.Oooo,ale referat zasadziłam![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:Avatara wczoraj obejrzeliśmy. Świat Pandory-![]()
Niestety nie w 3D, czego bardzo żałuję. Film dobry, ale nie ma co porównywać z 2012, bo to zupełnie inne gatunki.![]()
Polecam!
Ooo 2012 tez jest super i tez polecam
anulka111 pisze:shira3 pisze:kalair pisze:Chyba nie chce mi się dalej wchodzić..![]()
![]()
a moje dostojnie wyszly na mroz......jak wchodzilam do domku......ale je zapedzilam szybko do domku.....zeby sie nie rpzeziebily.....ale jak wietrze meiszkanie ,to wteyd tez tka siadaja, przy czym Gucio z najdluzszym futrem w glebi pokoju i patrzy z daleka co na zewn slychac;)
kociczka39 pisze:shira3 pisze:kalair pisze:Chyba nie chce mi się dalej wchodzić..![]()
![]()
Ależ ona ma to umaszczenie![]()
![]()
kalair pisze:kociczka39 pisze:Ze szwami na szczęście nie było problemu.Później ta siatka ją zaczęła trochę uwierać,to ją wywaliłam i leciutko bandażem owinęłam.Oooo,ale referat zasadziłam![]()
Nie szkodzi![]()
Ja nad pierwszą kotką płakałam, ale dostałam niewybudzoną. Traumatyczne przeżycie.Sylwuś, potem będzie lepiej!![]()
No i właśnie te noce..Zazwyczaj mam zarwane, lekki sen, zrywam się do kotki. Ehh. Dobrze, że na razie za nami.Kotusie ok, i tylko głaskać, tulić, miziać, i w ogóle służyć!
kalair pisze:Avatara wczoraj obejrzeliśmy. Świat Pandory-![]()
Polecam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości