varia pisze:Femka pisze:czy w związku z rują Lulu w stan ostrego dyżuru postawiona została cała weterynaria wielkopolska?
O, patrz, bardzo możliwe, że to o Adze mi wet opowiadał..
No pacz Pani

Taka sławna już jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:Femka pisze:czy w związku z rują Lulu w stan ostrego dyżuru postawiona została cała weterynaria wielkopolska?
Femka pisze:moś pisze:Ktorzy? bo afferre zrobie na kł
powiem Ci na PW
aga9955 pisze:Oczywiscie bede miala zawal. Ale to jak zwykle.
Małgorzata Pękała pisze:aga9955 pisze:Oczywiscie bede miala zawal. Ale to jak zwykle.
Rozumiem że z racji tej masz zatrudnionego nadwornego kardiologa ?
aga9955 pisze:Małgorzata Pękała pisze:aga9955 pisze:Oczywiscie bede miala zawal. Ale to jak zwykle.
Rozumiem że z racji tej masz zatrudnionego nadwornego kardiologa ?
tja.i masazyste relaksacyjnego.
nie jestem samobójcąaga9955 pisze:Bardzo prosze nie uskuteczniac drugiego obiegu.
Wszystko publicznie prosze.
Ale juz![]()
Femka pisze:czy w związku z rują Lulu w stan ostrego dyżuru postawiona została cała weterynaria wielkopolska? bo chyba w początkowej fazie ruja zdiagnozowana została jako nowotwórPamiętam, jak Marcelibu z Meo poleciała do weta, bo kotek miał FIP (duży brzuszek). Lekarz zmienił diagnozę: fałdy tłuszczu.
Marcelibu pisze:Weszłam - widziałam fszyyyystko....![]()
![]()
Masz w dziup!
moś pisze:To sie zastanow- utopic sie czy oszalec, oto jest pytanie![]()
wspolczuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości