Szczyt paniki - czyli wyjazd z rujką na ostry dyżur..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 21:24 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Troja też pewnie wkrótce się na tyle oswoi :)Ale póki co ponad rok w schronisku zrobił swoje. Troszkę dziczka z niej wychodzi momentami. Do tej pory podawałam tabletki i skracałam pazurki wszystkim moim i zaprzyjaźnionym kotom :) Bo ja taki.. niespełniony weterynarz trochę :) A w domu zwierzaków z ulicy zawsze tabuny się przewalały, musiałam szybko nauczyć się robienia zastrzyków itp :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro mar 24, 2010 21:28 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Troja też pewnie wkrótce się na tyle oswoi :)Ale póki co ponad rok w schronisku zrobił swoje. Troszkę dziczka z niej wychodzi momentami. Do tej pory podawałam tabletki i skracałam pazurki wszystkim moim i zaprzyjaźnionym kotom :) Bo ja taki.. niespełniony weterynarz trochę :) A w domu zwierzaków z ulicy zawsze tabuny się przewalały, musiałam szybko nauczyć się robienia zastrzyków itp :)

ja tez zawsze lecze tabuny dzikich zwierzat..
zawsze sie kolo mnie kreci jakas swawolna i wolna zwierzyna :wink:
ostatnio nawet nauczylam sie dawac Rudemu zastrzyk bo go samochod potracil..Rudy to moj przyblokowy wyzel..
w domu mam swiateczna znajde owczarka niemieckiego,ktora praktycznie juz zamarzala..
no i koty..
obecnie dwa na stanie ale do nidawna byl Otto kocurek z Felv+ ze schroniska Lodz
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro mar 24, 2010 22:04 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Czytalam, czytałam cały Twój wątek :) Ucałuj ode mnie Miko, bo to piękność cudowna jest. Póki co zmykam spać, bo jutro na rano do roboty, a przez wizytę u weterynarza nie odespałam nocki dzisiejszej...
Dużo zdrowia, dobrej nocy i do jutra :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro mar 24, 2010 22:08 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Czytalam, czytałam cały Twój wątek :) Ucałuj ode mnie Miko, bo to piękność cudowna jest. Póki co zmykam spać, bo jutro na rano do roboty, a przez wizytę u weterynarza nie odespałam nocki dzisiejszej...
Dużo zdrowia, dobrej nocy i do jutra :)

do juterka i milej nocki
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 25, 2010 5:21 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

To sobie pospałam... ok 3 nad ranem Troja zaczęła marcować na całego. A głosik to ona ma,że hej...Załatwiła mi ostatnią godzinę snu na amen. Dawno tak chętnie do pracy nie wychodziłam ;)

KaleidoStar

Post » Czw mar 25, 2010 10:57 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw mar 25, 2010 11:03 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw mar 25, 2010 16:35 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dzien doberek kochane dziewczyny :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 26, 2010 11:30 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt mar 26, 2010 14:35 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Dzień dobry w ten wiosenny piątek. Mam nadzieję, że u Was też tak pięknie. Jakoś bardziej chce się żyć w końcu.

KaleidoStar

Post » Pt mar 26, 2010 15:39 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Dzień dobry w ten wiosenny piątek. Mam nadzieję, że u Was też tak pięknie. Jakoś bardziej chce się żyć w końcu.

u mnie dzis raz jest slonko raz nie..
jak umyje auto bedzie padac haha :ryk: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 26, 2010 15:41 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:To sobie pospałam... ok 3 nad ranem Troja zaczęła marcować na całego. A głosik to ona ma,że hej...Załatwiła mi ostatnią godzinę snu na amen. Dawno tak chętnie do pracy nie wychodziłam ;)

Agata przyjechala do mnie juz 'wyciachana'
za to cycek wcale nie miauczala bo ona wogole praktycznie nie miauczy 8O .. tylko,ze ja sparalizowalo haha..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 26, 2010 15:43 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:jak umyje auto bedzie padac haha :ryk: ..

To nie myj :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt mar 26, 2010 15:51 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Bazyliszkowa pisze:
Ciepła pisze:jak umyje auto bedzie padac haha :ryk: ..

To nie myj :twisted:

Bazyliszkowa no mniej litosc..
nie dosc,ze auto czarne to jeszcze cale okurzone..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 26, 2010 15:53 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

No to chociaż dziś nie myj, żeby weekend nie był deszczowy :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]