Agata&Alex pisze:Aluś a gdzie jakieś dania bez mięsa
Przecież są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Aluś a gdzie jakieś dania bez mięsa
Agaciu a gdzie wyobraźnia
zamiast boczku dodaj wędzonej słodkiej papryki (można kupić w dużych carrefourach w dziale z orientalnymi przyprawami jak chcesz wrzucę fotę opakowania) i masz gotową zupkę
Agata&Alex pisze:A, czy do Twojego wspaniałego ciasta zamiast roztapiać czekoladę, mogę ją zetrzeć na małych oczkach
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:A, czy do Twojego wspaniałego ciasta zamiast roztapiać czekoladę, mogę ją zetrzeć na małych oczkach
absolutnie nieto musi się połączyć z żółtkami wiórki się nie połączą
![]()
chcesz fotę papryki to jest hiszpańska papryka której Oni używają do wszystkiego Paprika, Spanish Smoked Sweet, Pimenton de la Vera, się po angielsku zwie są 3 rodzaje słodka pół ostra i ostra i na e-bay też można kupić
Agata&Alex pisze:pewnie dawaj fotkę, u nas zupy gotuje Alex, ostatnio robił zupę krem cebulową, pyszności
Agata&Alex pisze:to koniecznie muszę poszukać tej przyprawy. Moja mamuśka uwielbia takie nowości
, chodzi po sklepach i wyszukuje a potem mi mówi, że kupiła to i to
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:to koniecznie muszę poszukać tej przyprawy. Moja mamuśka uwielbia takie nowości
, chodzi po sklepach i wyszukuje a potem mi mówi, że kupiła to i to
to postaw nowe zadanie przed mamuśką![]()
jak nie dostanie zobacz jak będziesz u siostry
amyszka pisze:A kotów dale niet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1423 gości