Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 28, 2009 22:15

Asiu czekamy tutaj na Ciebie!!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 06, 2009 14:25

Asiu cieplutkie myśli dla Ciebie i kociaków oraz psinki :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw lip 16, 2009 22:57

Dziewuszki,czy któraś z Was może wie co u Asi,bo tyle czasu się nie odzywa
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 17, 2009 5:57

Sylwio-Asia musi miec czas,żeby dojśc do siebie po tragedii,jaka ja spotkała,jak poczuje,ze to juz,to napewno do nas wróci-czekajmy cierpliwie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 17, 2009 15:46

u Asi w miare dobrze.
Pipi juz po sterylizacji, ma sie dobrze.
Demonek mial badania krwi, wyszedl dziwny mocznik ( niski ) nie wiadomo czy to nie blad i bedzie mial powtarzany wynik.
Ogolnie zycie sie toczy.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lip 24, 2009 16:36

Kochane moje wspaniale Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie juz, ze moj ukochany Jerzyk zasnal- zasnal w moich ramionach....................................................................

Calym sercem dziekuje Wam Kochane, ze towarzyszylyscie nam caly czas, ze tak bardzo mnie wspieralyscie, ze tak wiele dla nas zrobilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie to kolejny cud forumowy - spotkanie takich fantastycznych osob jak Wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadal jest mi bardzo trudno pisac o minionej wiosnie i spustoszeniu jakie poczynila, wiec wybaczcie mi lakonicznosc,prosze.
Przede wszystkim chce Wam podziekowac i napisac, ze sie prawie pozbieralam:) Moje Ukochania tez juz chyba odzyskaly poczucie bezpieczenstwa, staralam sie o to z calych sil. One tez:)) No i tak wzajemnie wyciagalysmy sie za uszy z dojmujacego smutku i przerazliwej tesknoty.
Nie pierwszy raz musialam pozegnac ukochana istotke, ale pierwszy raz z powodu choroby, a nie bardzo podeszlego wieku. Nie jestem mistrzem w radzeniu sobie z emocjami, nigdy nie bylam. No wlasciwie to jestem "zupelnieNIEmistrzem"...
Ale Jerzyk i Anielka sa w moim serduchu i to mi musi wystarczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wierze, ze sa szczesliwe za TM...

W domu mial zapanowac spokoj, to bylo moje marzenie. W tym czasie PiPi zostala szczesliwie wysterylizowana, Demonek nadwerezyl jedyna przednia lapke, ale juz znowu chodzi, a nawet biega, Kellusia odkryla uroki lenistwa w ogrodku, Planeta odwazyl sie wyjsc na taras, a zaraz potem zachlysnal sie urokami sjesty na rozgrzanym dachu garazu, Saruś zyskal swietna letnia sylwetke, a Myszka chyba jeszcze bardziej utyla- z duza przyjemnoscia:))) Nawet szalona Mela nieco psychicznie wysubtelniala ;-) No i ja coraz dzielniejsza...

Teraz jest troche mniej spokojnie, bo 3 tygodnie temu trafila do mnie dorosla koteczka wyrzucona z domu w okolice stadniny koni. Skrajnie przerazona Minia Cynamonka, zamieszkala w lazience, a teraz na smyczce poznaje reszte domu i towarzystwa:) Przedwczoraj dolaczyla do nas malenka koteczka, ktora znalazla Aga5599 i nie miala co z bidulka zrobic. Malwinka podbija sypialnie:) Spokoju juz nie ma, ale jest dobrze:) Na pewno Jerzyk tez zaprosilby je do domku...

Jeszcze raz dziekuje Wam z calych sil, z calego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 24, 2009 16:46

Malusia Malwinka:) ale super
Asiu jak mala sie czuje? wszystko u Was ok? Przepraszam ze nie przyszlam wczoraj ale kurcze cos Lulu kiepsko zniosla szczepienie i do dzis czuje sie srednio:(

Siedze z nia w domu i obserwuje. Wpadne w weekend i zrobimy zdjecia malej:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt lip 24, 2009 16:49

Tak się cieszę Asiu, że Cię widzę :1luvu: :1luvu:
aż sobie podskoczę :dance: :dance: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lip 24, 2009 17:06

ruru pisze:Tak się cieszę Asiu, że Cię widzę :1luvu: :1luvu:
aż sobie podskoczę :dance: :dance: :1luvu:

Dziekuje Kochana Ruru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez sie bardzo ciesze, ze znowu moge byc z Wami:)))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lip 24, 2009 17:16

zapraszamy ciocie Asie do watku mojej Kalineczki :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lip 24, 2009 17:20

Asieńko-skarbie-tak na Ciebie czekałam!!!!!!!!!
Witaj !
Cieszę sie bardzo,że znów jesteś z nami i nie odchodź -dobrze?
Pusto tu było bez Ciebie,i choć miałysmy wiadomości od kochanych dziewczyn,to i tak niepokój o Ciebie meczył mnie ciągle!
Dziękuję serdecznie za propozycje DT dla Maszeńki-jakoś szczesliwie wytrwałyśmy i w niedziele Maszka jedzie do swojego domku!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lip 24, 2009 17:35

Kochana jak miło, Cię tu znowu widzieć.
Ogromnie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lip 24, 2009 17:37

kropkaXL pisze:Asieńko-skarbie-tak na Ciebie czekałam!!!!!!!!!
Witaj !
Cieszę sie bardzo,że znów jesteś z nami i nie odchodź -dobrze?
Pusto tu było bez Ciebie,i choć miałysmy wiadomości od kochanych dziewczyn,to i tak niepokój o Ciebie meczył mnie ciągle!
Dziękuję serdecznie za propozycje DT dla Maszeńki-jakoś szczesliwie wytrwałyśmy i w niedziele Maszka jedzie do swojego domku!

Kasiula, tak sie ciesze z wiesci o Maszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nigdzie nie znikam, teraz bede nadrabiac zaleglosci. Kropeczko nie napisze nic wiecej, bo zaraz sie rozkleje. Kocham Cie;-) DZIEKUJE! Ja tez mialam wiesci od Cioteczek Drogich, stad wiedzialam o Twojej maludzie:) Pamietaj prosze, ze "miejscowkami" w moim domku mozesz zawsze dysponowac:)) Zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 24, 2009 17:40

Wiem skarbie i dziękuję-na mnie zawsze możesz liczyc-pomoge jak tylko bede mogła-pamiętaj !
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 24, 2009 17:54

Asiu wrocilas! Myslalam o Tobie, jak sobie radzisz, podpytywalam dziewczyn.

Ciesze sie ogromnie, ze moge Cie znowu czytac. Chociaz w moim domu troche smutkow, zwiazanych z Kokim, to radzimy sobie.
Serdeczne usciski dla Ciebie i kociastych.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

[poprzednia][następna]