Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 13, 2009 21:57 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dokładnie, to jest myśl!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 13, 2009 22:17 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

nanetka pisze:Ula, a może Gaguni zafundować jakieś sesje z kocim behawiorystą? :roll: I mówię całkiem poważnie, bo już nie wiem co poradzić...

Nanetko, ja też myślałam już o behawioryście bardzo poważnie.
Niestety, nie znam żadnego, a do byle jakiego nie ma sensu się wybierać. Jeżeli ktoś by mi polecił jakiegoś dobrego i sprawdzonego kociego psychologa, z pewnością bym do niego zabrała tę moją małą śliczną zołzę :wink:.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt lis 13, 2009 22:37 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Takie pytanie możesz zadać na wątku krakowskiego AFN... :twisted: czyli tutaj viewtopic.php?f=1&t=102816&start=705
Ostatnio edytowano Pt lis 13, 2009 22:42 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 13, 2009 22:37 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

O kurcze, też nie znam żadnego... :(

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt lis 13, 2009 22:43 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

przeedytowałam posta - dodałam link do AFN czyli do Tweety, Solangelica i innych
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 13, 2009 22:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

kussad pisze:przeedytowałam posta - dodałam link do AFN czyli do Tweety, Solangelica i innych

:1luvu: :ok:

nanetka

Post » Pt lis 13, 2009 23:06 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

kussad pisze:Takie pytanie możesz zadać na wątku krakowskiego AFN... :twisted: czyli tutaj viewtopic.php?f=1&t=102816&start=705

Dzięki wielkie Kussad! :ok: :1luvu: .
Z pewnością zapytam i zobaczymy jaki będzie efekt :wink: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt lis 13, 2009 23:06 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla, a ja tak nieśmiało przypomnę, że jakąś pracę o Gadżetce miałaś wykonać. W związku z jej sikaniem rzecz jasna.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pt lis 13, 2009 23:18 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Nordstjerna pisze:Ulla, a ja tak nieśmiało przypomnę, że jakąś pracę o Gadżetce miałaś wykonać. W związku z jej sikaniem rzecz jasna.

Ewuś, wysłałam Ci maila jakiś miesiąc temu!... :oops: 8O
I oczekiwałam na odpowiedź, ale myślałam, ze Cię nie ma :(.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob lis 14, 2009 9:08 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Cześć Dziewczyny! :)
Jak nocka minęła? U mnie za oknem zalęgły się dzięcioły - takie dwunożne :? Rozpoczęły swoje "trele" o 7:20 :roll: :twisted:

Erin

Post » Sob lis 14, 2009 9:20 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla, niczego nie dostałam, od czasu naszej rozmowy na ten temat nie przyszedł żaden mail od Ciebie.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Sob lis 14, 2009 11:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dzień dobry z rana :D Moje Panny szaleją teraz niemożliwie :twisted: Gonią się po całym mieszkaniu, skaczą i wygłupiają :D Ale mają pomysły! :lol: Ładna pogoda nam się zrobiła, no nie? :D Pozdrawiamy sobotnio! :piwa:

nanetka

Post » Sob lis 14, 2009 12:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Nordstjerna pisze:Ulla, niczego nie dostałam, od czasu naszej rozmowy na ten temat nie przyszedł żaden mail od Ciebie.

Jak to możliwe :?: 8O .
Kurczę, w takim razie postaram się go odszukać i przesłać Ci jeszcze raz... :? Zastosowałam się też do 1-ej części Twojego polecenia, a 2-a stoi i czeka. Wiesz, o czym piszę? :wink: .

Dziewczyny dziś zachwycone pogodą. Jak wstałyśmy, aż tupały łapeńkami, tak chciały wyjść na balkon, więc Pańcia się ugięła i im uchyliła okno :D . I w ogóle są bardzo zadowolone, bo wręcz uwielbiają, jak Pańcia ze szmatą i mopem lata po mieszkaniu :? . Myślą Maleńkie, że Pańcia tak dla ich przyjemności sobie mięśnie nadwyręża :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob lis 14, 2009 22:53 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Cześc i czołem! :)
U nas też było dziś ładnie.
Szkoda tylko, że tak szybko robi się już ciemno.

Erin

Post » Sob lis 14, 2009 23:14 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Erin pisze:Cześc i czołem! :)
U nas też było dziś ładnie.
Szkoda tylko, że tak szybko robi się już ciemno.

Cześć Klotko Izo! :lol: .
Ja też nie znoszę tej pory roku :twisted: . Dzień krótki, zimno, paskudnie, chociaż dziś w Kraku była naprawdę piękna pogoda. Cały ten krótki dzień świeciło słoneczko, było w miarę ciepło, więc pozwoliłam moim ślicznym dziewuszkom pobyć trochę na balkonie :D. One wręcz uwielbiają balkon. Skaczą po siatce, bawią się w chowanego między rozwieszonym praniem, ganiają się jak szalone :D . Niby mała przestrzeń, ale czasami tak niewiele do szczęścia potrzeba :lol: .

Gagunia cały czas z oporami podchodzi do kanapy. Najwyraźniej zapach cytryny i folia jej nie pasują :mrgreen: . Nawet jak się po niej przespaceruje, zaraz po otrzepuje te swoje śliczne łapeńki z zapachu cytryny :lol: . Zobaczymy czy efekt będzie długotrwały :roll: . Może akurat uda mi się wypracować u niej prawidłowy nawyk :? .
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]