smoczyca3g pisze:Acha! O 18-ej jest Msza Św., więc zaplusujesz u Sznyca obecnością na niej i zwiększeniem umiarkowanej religijności
Eeee, to chyba jednak postoję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:Acha! O 18-ej jest Msza Św., więc zaplusujesz u Sznyca obecnością na niej i zwiększeniem umiarkowanej religijności
Monostra pisze:Sybirek koniecznie chciał leżeć przytulony do mojej skręconej kostki. Zważywszy, że była obłożona lodem, który dzięki temu rozpuszczał się 3 razy szybciej, nie było to chyba najmądrzejsze działanie.
JoasiaS pisze:No właśnie, bo o tym się generalnie mówi, ale ja nigdy tego nie doświadczyłam. Sznycowe uwalenie się na moich plecach uważam za absolutny przypadek. Kręgosłup boli mnie często, a ten terapeuta z Bożej łaski przytulił się tam do mnie tylko raz
Monostra pisze:JoasiaS pisze:No właśnie, bo o tym się generalnie mówi, ale ja nigdy tego nie doświadczyłam. Sznycowe uwalenie się na moich plecach uważam za absolutny przypadek. Kręgosłup boli mnie często, a ten terapeuta z Bożej łaski przytulił się tam do mnie tylko raz
Też sądzę, że przypadek. Owszem koty leżały często przy chorej osobie, ale to chyba dla towarzystwa. I wolę, się trzymać tej wersji, bo Trykot zaczyna przytulać się w nocy do głowy...
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc
Bardzo papieski na tej focie, prawda
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc
Koloratke w kazdym razie ma
JoasiaS pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc
I łapę dostojnie umie nastawić do pocałowania
Dorota pisze:Chyba powinnas pomyslec o przyozdobieniu tej lapy
gustownym pierscieniem
Dorota pisze:JoasiaS pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc
Chyba powinnas pomyslec o przyozdobieniu tej lapy
gustownym pierscieniem
smoczyca3g pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:Sznyc
Chyba powinnas pomyslec o przyozdobieniu tej lapy
gustownym pierscieniem
...i zmianie barwy z czerni na purpurę?
Chat pisze:Jaka purpura?! Wszak papiesko byc mialoNo chyba, ze Sznyc kardynalem jest.
smoczyca3g pisze:Chat pisze:Jaka purpura?! Wszak papiesko byc mialoNo chyba, ze Sznyc kardynalem jest.
Po kolei kochana! Po kolei!Biel po purpurze dopiero!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 103 gości