Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Czekamy cierpliwie...
Cierpliwie...
No już trochę mniej cierpliwie...
tosiula pisze:Tosia była u weta w piątek. Mały problem z uszkiem. Waży 5,70jest bardzo dostojna damą z baaardzo dużym apetytem. Wyglada pięęęęęęknie
Anka pisze:tosiula pisze:Tosia była u weta w piątek. Mały problem z uszkiem. Waży 5,70jest bardzo dostojna damą z baaardzo dużym apetytem. Wyglada pięęęęęęknie
Oj, to utyła dziewczynka![]()
Szepnij jej słówko żeby jednak tak trochę o linię dbała, w końcu damą jest
Anka pisze:Prawdopodobnie już tak z Tosią będzie. Pamiętam, jak mnie zaskoczyła po operacji. Miała silną narkozę, całą noc się wybudzała, miała halucynacje. Łapka biedna, usztywniona, oczka cierpiące. Ale jak tylko wet pozwolił dać jej już na próbę troszeńkę zjeść, zmiotła miseczkę jak najzdrowszy kot na świecie. Apetytu to jej nie poskąpiono
Nelly pisze:Anka pisze:
Przy tych wszystkich problemach zdrowotnych ja wiem, że czesanie to takie drugoplanowe albo i trzecioale nie odpowiedziałaś mi więc ponowię pytanie
Czy uszysz go, że będzie czesany? I co on na to? W końcu wiesz, futerko odrośnie i codzienna pielęgnacja będzie niezbędna. A jeśli nie jest nauczony to nie wiadomo na ile pozwoli na to. Choć persiki to takie łagodne koteczki, pewnie nie będzie miał nic przeciwko
tosiula pisze:Ciotki pospadały jak jesienne liście
Anka pisze:tosiula pisze:Ciotki pospadały jak jesienne liście
I co? Zgrabiono je na jeden stosik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, zuza, zuzia115 i 1157 gości