Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:a ja robię wielkie prasowanie
Ja robiłam..Wczoraj w pracy!![]()
w pracy![]()
![]()
![]()
to musicie to prasowac![]()
![]()
A jak! Przecież ubrań nie będziesz sprzedawać wygniecionych..Niektóre trzeba wyprasować. Qrczę, ja tam nie mogę pracować..Wypłaty mi braknie za chwilę..![]()
znowu cos kupilaś![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
Straszne..![]()
czemu straszne![]()
no ,pochwal się
To by trzeba ubrać..![]()
no to wieczorkiem chcę zobaczyć foteczki![]()
Chyba się nie da, bo wyprałam, jutro może.
ok![]()
ale chociaż powiedz co to![]()
Tunika..Czarna z ładną haftowaną klamrą z boku.
WOW![]()
![]()
![]()
ciekawam
Eee..taka sobie..Się własnie zastanawiam, czy mi wyoada w tym wieku w czymś takim chodzić
babciu,ile Ci latek do setki zostalo
![]()
![]()
No do setki trochę zostało..Ale jednak...
no to własciwie w jakim wieku sie toto nosi![]()
![]()
Kicia_ pisze:kalair pisze:Kicia_ pisze:kalair pisze:Kicia_ pisze:Zawsze dostaję takie śliczne fotki od kalair, więc dziś mam fotkę specjalnie dla niejSzylkret "pustynna burza":
O matko! Jaka komandoska!![]()
![]()
![]()
Piękne! Nie protestowała?![]()
Dla zabawy bym jej tego nie zrobiła. Nie jest zachwycona, ale wygląda tak uroczo, że nie mogłam się oprzeć, żeby jej fotkę pstryknąć.
Bo wygląda uroczo!![]()
Ale chyba znosi jakoś kaftanik? Bo generalnie wszystko w porządku, tak?
Troszkę była osowiała przez trzy dni, ale już się oswoiła z sytuacją. Sterylka była bez większych komplikacji, nie licząc tych koszmarnych torbieli wielkości kiści porzeczek na jajnikach.
annette88 pisze:Jakie śliczne zdjęcie! A jaki gustowny kaftanikMela miała taki szpitalny, zielony
kalair pisze:annette88 pisze:Jakie śliczne zdjęcie! A jaki gustowny kaftanikMela miała taki szpitalny, zielony
Lafinka granatowy![]()
Ale ładnie w nim wyglądała!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Jakie śliczne zdjęcie! A jaki gustowny kaftanikMela miała taki szpitalny, zielony
Lafinka granatowy![]()
rewia mody, normalnie
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Jakie śliczne zdjęcie! A jaki gustowny kaftanikMela miała taki szpitalny, zielony
Lafinka granatowy![]()
rewia mody, normalnie
Dokładnie! A widziałaś Laficzka w kubraczku?
Czekoladka pisze:Witam ponownie!
To i ja się pochwalę zdjęciem swojej hmm... pociechy![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Jakie śliczne zdjęcie! A jaki gustowny kaftanikMela miała taki szpitalny, zielony
Lafinka granatowy![]()
rewia mody, normalnie
Dokładnie! A widziałaś Laficzka w kubraczku?
nie, nie pokazywałas mi ;>
Czekoladka pisze:Witam ponownie!
To i ja się pochwalę zdjęciem swojej hmm... pociechy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości