moje trzy Kotki po prostu koci świat ...... IT'S OVER

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 20:14 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

_namida_ pisze:I jak tam kociambry?
Bazarki żyją własnym życiem, trochę się myślę uzbiera :kotek:

Wróciłam ze szpitala ......
Jeszcze troszkę to sierściuchy będą mnie nosić do weta tfu do lekarza mam złe wyniki i sporą anemię .........
( wyobraziłam to sobie jak mnie moje trzy koty i pies tachają w lektyce :mrgreen: )

Nala ma znowu rujkę :evil: Cholera nadrabia zaległości ......... Miała rujki raz na rok półtora a teraz to już druga od stycznia .....
Poza tym oki .
Muszę jej kupić 400 gram Royal Mobility ( na stawy) jak będzie jeść to ją przerzucę. Nalusia jest tycia to na długo jej starczy .

Mufasa obrażony bo mnie nie było. Słabo obciąża tą łapkę :( We wtorek kontrola ortopedyczna
Kupiłam mu na próbę Royal Obesity - dla tłuściochów .....Jak będzie jadł to trzeba go na to przestawić. Jak zrzuci będzie jadł mobility

Tequila ma lekkie wzdęcie i ciut się odwodniła - płyny uzupełnione dostała powtórkę kompleksu neurologicznego. w przyszłym tygodniu powinnam ją pokazać w Myślenicach na kontroli...
Kupiłam jej na próbę Royal intestinal suchy może łaskawie raczy zjeść. A jak nie to bedę jej wpychać drugim końcem :twisted:

Psica z wrażenia się posikała jak mnie zobaczyła ..... Ona strasznie przeżywa jak jej znikam z pola widzenia ......Praktycznie ciągle razem
Z psicą w miarę oki...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw mar 10, 2011 20:44 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

No właśnie.. Zacznij dbać o siebie tak samo jak o swoich podopiecznych..

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt mar 11, 2011 9:08 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Hej

Doczytałam o leku który wczoraj podano Teq ( tak już jest że jak czegoś nie wiem muszę doczytać )

No i ........

Ciutkę mi się ciśnienie podniosło ......

Wczoraj Tequila miała niewłaściwie podany lek to raz a dwa lek był niewłaściwie przechowywany ...... W gabinecie jest 26-27 stopni a lek powinien być przechowywany w lodówce ......

To nic że większość leków ma być w temperaturze do 25 stopni ...... Lub w lodówce .... Ważne żeby im w doope było ciepło ....

Qu....a jak ja mam ufać wetom oj ta lecznica coraz bardziej sobie u mnie przysrywa .............

Żyjemy idę z psicą podlać trawkę

Miłego dnia
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt mar 11, 2011 12:15 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Tequila zjadła 10 kulek royala Intestinal :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa:

:kotek: :kotek: :kotek:

:ok: :ok: :ok:

:dance: :dance2:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt mar 11, 2011 12:22 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

MELDUJĘ, ŻE ZROBIŁAM BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=125225
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt mar 11, 2011 12:24 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

pluskwa6 pisze:MELDUJĘ, ŻE ZROBIŁAM BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=125225

Serdecznie dziękujemy :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt mar 11, 2011 12:25 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

zaznaczone :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 11, 2011 20:05 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

ametyst55 pisze:zaznaczone :mrgreen:

W kuwecie ??
Bo jak nie to provere dam ..... :mrgreen:

Jutro mnie czeka tona prania nala zasikała mi łóżko dwa fotele i posłanie + materac psa ...........

Normalnie ep urwę kocicy

Głowa mi pęka idę spać
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt mar 11, 2011 20:09 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Miłych snów :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt mar 11, 2011 23:43 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

I jeszcze jeden bazarek: viewtopic.php?f=20&t=125249&start=0

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob mar 12, 2011 9:33 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

queen_ink pisze:I jeszcze jeden bazarek: viewtopic.php?f=20&t=125249&start=0

Serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob mar 12, 2011 16:20 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

queen_ink pisze:I jeszcze jeden bazarek: viewtopic.php?f=20&t=125249&start=0

Tego to nie muszę pilnować :mrgreen:
Obrazek

ametyst55

Post » Sob mar 12, 2011 20:40 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Tequila coraz więcej sama je :ok: Nadal ją dokarmiam ale już nie tak intensywnie ...

Kuwetkę regularnie odwiedza - nadal idą wspomagacze poślizgu ......

Dalej wygląda jak pensjonariuszka obozu sierść nastroszona oczy zapadnięte - ale spojrzenie ma znowu lekki błysk ......Kontaktowa jest i bardzo domaga się pieszczot i noszenia na rękach ......
Kostusia poszła na szczaw ........
Najgorsze za nami ......

Nala zołzowata okrutnie ...... Wrzeszczy jak upiornica jakaś i sika gdzie popadnie .......
Daje popalić jak nigdy ........
Martwi mnie częstotliwość rujek trzeba jej zrobić usg.

Mufasek niezbyt zachwycony karmą Obesity ......
Mowi się trudno i żyje się dalej ma być chudszy to musi ją polubić ......
W przyszłym tygodniu kontrola ortopedyczna - najprawdopodobniej wtorek do południa .......
Kopytko tfu łapka porasta ma króciusieńką sierść ......

Chłopczyk znowu mnie kocha :1luvu: :1luvu:

Psica w miarę niepokoi mnie zapach moczu i znowu paprze się gruczoł ogonowy tzw tarczka - ropieje i puchnie .......
Sierść brzydka matowa i łamliwa
Bez badań hormonalnych nie będzie wiadomo co się dzieje z nią ....
Apetyt jej dopisuje humor również .

Dzisiaj po raz pierwszy od listopada pies poszedł nago na spacer ......
Ciepło było to derka została w domu ....

A ja wczoraj jadłam zupę szczawiowa dzisiaj ogórkowa jutro będzie pomidorowa a pojutrze szczawiowa .......

najbardziej mi wchodzą zupy z innymi rzeczami jest różnie ...

Muszę kupić buraki to sobie zakiszę wiaderko barszczu - mniam mniam :1luvu:

Ufffffff ale mi się napisało wypracowanie

Idę z Dziunią na spacerek fizjologiczny i pomalutku spać .......

Okrutnie jestem zmęczona ....... Nic to będzie lepiej

Serdecznie Dziękuję Za Wszystko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie mar 13, 2011 13:38 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Tequila opala sie na parapecie - sama nie dała rady wskoczyć więc ją wsadziłam.

Nala coś mi wymiotuje ....... Śliną obserwuje ją .
Temperatura w normie .

Jak by coś to dostanie metoclopramid domięśniowo i antybiotyk.
Płyny infuzyjne zestawy itd. obecne ...

Mufasek grubasek przeprosił się z Obesity i wsuwa.

Dziunia znowu przecieka .........Kałuża na pół podłogi .
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie mar 13, 2011 14:50 Re: Słońce wychodzi zza chmur Etiopia Koty i KotoPies DAMY RADĘ!

Pozdrawiamy i miśkujemy całe towarzystwo :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]