Pozdrawiamy Ciebie serdecznie i prosimy o wygłaskanie dziewczynek ode mnie i dwóch przystojniaków (którzy są cały czas do wzięcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:A Bisia jak sie czuje? Unormowało się?
anna09 pisze:Pozdrawiamy Ciebie serdecznie i prosimy o wygłaskanie dziewczynek ode mnie i dwóch przystojniaków (którzy są cały czas do wzięcia)
kasia86 pisze:Witam pięknie wszystkie dziewczynki![]()
Co słychać ? Przegląd ogródka zrobiony?![]()
U mnie dzisiaj wielki dzień, półtora miesiąca czekania, będę miala orzeszka,![]()
![]()
![]()
![]()
anna09 pisze:Miałyście udany dzień... żadnej z Was się nie nudziłoTylko nie ma żadnego zdjęcia pokazującego dziewczynki na trawniku wystrzyżonym w całości
![]()
Koniecznie porozmawiaj z Kasią i Kropcią, żeby nie odtrącały Bisi, tylko zapraszały do wspólnych zabaw. Przekonaj je, że im więcej kotów do zabawy, tym weselej![]()
kasia86 pisze:Powiedz Mrusi żeby się pobawila z Bisią, ale podejrzewam że Mrusia jest za leniwa do zabaw na powietrzu![]()
Serdecznie pozdrawiam z zimnych i deszczowych Pabianic.![]()
Ja się wreszcie doczekałam mojego orzeszka![]()
![]()
mb pisze:Zdjęć nie byłam w stanie zrobić, bo gdy już cały trawnik był wystrzyżony, to padłam ze zmęczenia i nie miałam siły nawet wziąć aparatu do ręki- ta druga połowa była gorsza, bo porośnięta wyrośniętymi chwastami gęściej niż trawą. I worków do spakowania też było 2 razy więcej.
Z Kasią i Kropcią rozmawiam bardzo często na ten temat, ale to urodzone awanturnice i chyba trzeba będzie roku, żeby znudziły się tym pokazywaniem mi, że one Bisi nie akceptują. W końcu to też pewien rodzaj rozrywki kociej
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości