MAJORKOWI: Samo życie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2004 8:15

Ojej, ale masz nie wesoło. Dobrze, że to przejściowe. Życzę duuużo zdrowia dla Mio :ok:
Obrazek

Gabig

Od: Śro paź 20, 2004 7:55

Post » Śro paź 27, 2004 8:22

Dziewczyny, dziękuję z całego serca! Dziś - dla odmiany - mam dużo lepszy humor, bo po pierwsze okazało się, że Miodunka (MIODUWKA - tak napisał wet :twisted: ) - nie ma lamblii ani pierwotniaków!!!! Jej problemy żołądkowe wynikają prawdopodobnie ze strestu (mówiłam, że nerwowa jest) i mogą być też skutkiem podawania Ketokonazolu. Wczoraj była w świetnym humorku (do czasu spryskania i wtarcia fungidermu) i bardzo chciała mnie zatrzymać. Apetycik dopisuje!
A Miś Major ma nową fascynację - cały ranek spędził na desce do prasowania ustawionej na balkonie i patrzył jak naprzeciwko budują parking - kopary jeżdżą, machają łopatami, panowie w czerwonych kubraczkach też machają łopatami, wywrotki zrzucają żwir - no kino na całego a Miś zachwycony - tyle się dzieje! :D
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro paź 27, 2004 8:32

Majorka pisze:Miodunka (MIODUWKA - tak napisał wet :twisted: )

:ryk:
Majorka pisze:Miodunka - nie ma lamblii ani pierwotniaków!!!! Jej problemy żołądkowe wynikają prawdopodobnie ze strestu (mówiłam, że nerwowa jest) i mogą być też skutkiem podawania Ketokonazolu. Wczoraj była w świetnym humorku (do czasu spryskania i wtarcia fungidermu) i bardzo chciała mnie zatrzymać. Apetycik dopisuje!

No widzisz :piwa: !!!

Majorka pisze:A Miś Major ma nową fascynację - cały ranek spędził na desce do prasowania ustawionej na balkonie i patrzył jak naprzeciwko budują parking - kopary jeżdżą, machają łopatami, panowie w czerwonych kubraczkach też machają łopatami, wywrotki zrzucają żwir - no kino na całego a Miś zachwycony - tyle się dzieje! :D

Widać, że prawdziwy facet :twisted: , nawet zainteresowania typowo męskie :D .

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro paź 27, 2004 8:35

Tak - Miś jest bardzo męski - taki nastolatek w okresie burzy i naporu :lol:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Śro paź 27, 2004 8:40

Majorka pisze:Tak - Miś jest bardzo męski - taki nastolatek w okresie burzy i naporu :lol:

:lol: :lol:
i bardzo sie ciesze z powodu Miodunki :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro paź 27, 2004 8:50

No to dobre wiadomości z rana :) I dalej do przodu :ok:
Obrazek

Gabig

Od: Śro paź 20, 2004 7:55

Post » Śro paź 27, 2004 8:51

No to super :) mam nadzieję, że teraz to już z górki będzie :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro paź 27, 2004 8:56

Wet napisał "Mioduwka", ale nazwisko się zgadzało :) Pozdrawiamy zatem: Mikuwka, Minoruwka, Misiuwka, Gacuwka i Majoruwka :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Śro paź 27, 2004 11:32

Majorko, MIODUWKA dla mnie wygrala :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Śro paź 27, 2004 11:36

Dla mnie też. Może to jest nalewka na miodzie? Już wiem, dlaczego wet tak się zdziwił, kiedy powiedziałam "przez u zwykle" - bo on zrozumiał Miodówka, nie Miodunka :) - ale klient nasz pan, chce baba Mioduwka, to ma :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Śro paź 27, 2004 11:46

No tak, jak w skeczu "Ani mru mru" '... klient nasz Pannn" :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Czw paź 28, 2004 8:50

Ależ to wesoły kotek z tj Mioduwki! Wczoraj nie męczyłam jej specjalnie zabiegami, poza podaniem tabletki - kicia się rozkręciła, szalała z myszką, nosiła ją w pyszczku, chowała za narzutą pod łóżkiem, fikała koziołki, wskakiwała, zeskakiwała i tylko czasami cichutkim "mru"? upewniała się, że nikt za to na nią nie nakrzyczy... Czasem myślę, że ktoś ją nieraz musiał trzepnąć, bo gdy zbyt gwałtownie zbliżę do niej rękę by ją pogłaskać - cofa się przerażona z głośnym, pełnym lęku miaukiem. Ale zaraz znowu się tuli i robi główką "baranki". Przebierając się już do wyjścia położyłam spodnie na łóżku - natychmiast ułożyła się na nich i tak ją zostawiłam... Może lżej zniesie samotność, mając coś znajomego w pobliżu?
Obrazek

Majorka

Post » Czw paź 28, 2004 9:11

Slodka kicia :love: , twoje spodnie napewno porawia jej samopoczucie :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw paź 28, 2004 9:17

Majorka pisze:Dla mnie też. Może to jest nalewka na miodzie? Już wiem, dlaczego wet tak się zdziwił, kiedy powiedziałam "przez u zwykle" - bo on zrozumiał Miodówka, nie Miodunka :) - ale klient nasz pan, chce baba Mioduwka, to ma :lol:

Kilka lat temu znalazłam malucha, takie szarobure nieszczęście(niestety wtedy jeszcze nie moglam miec kota :( ) i jak go u weta szczepiłam, odrobaczalam i szukałam domku to jako imie podałam: Rambo- a wet spojrzal na to chuchro i...wpisał Rombo-Junior :lol:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Czw paź 28, 2004 9:18

Właśnie dzwoniła mama - Mio przede wszystkim chce się bawić i być mizianą, apetytudziś nie ma - nic nie zjadła z kolacji, a śniadania też nie chciała. Mama powiedziała, że ułożyła się znowu na moich spodniach i zaczęła poranną toaletę.
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]