acha, zapomniałam.
Jutro o 11 sterylka,
BARDZO PROSIMY O KCIUKI. Sterylka zabieg rutynowy, ale Milusia ma 5 lat.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ależ kocham Cię nad życie. A Milusia wprost zadręcza mnie pytaniami,czy Hugonek u nas był![]()
nie wiem, dlaczego powiadomienia nie przychodzą![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:ależ kocham Cię nad życie. A Milusia wprost zadręcza mnie pytaniami,czy Hugonek u nas był![]()
nie wiem, dlaczego powiadomienia nie przychodzą![]()
Dzięki za ciepłe uczucia na pocieszenie![]()
. Ale nawet bez powiadomień Was szukam
.
.
Marcelibu pisze:My nie mamy o czym pisać... Nic się nie dzieje, jeden kot...
Femka pisze:Marcelibu pisze:My nie mamy o czym pisać... Nic się nie dzieje, jeden kot...
Żartujesz??????? Ile razy opowiadałaś mi przez telefon fantastyczne historie o Hugonku??????? Rzecz nie w ilości, Marcelibu![]()
![]()
Hugonek zasługuje na swój wątek i wszystkie wydarzenia w jego kocim życiu są ważne i muszą być koniecznie opisane
![]()
![]()
![]()
![]()
Szybciutko zakładaj mu wątek![]()
czekamy na zaproszenie
CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego![]()
![]()
no proszę, siedzi sobie CoToMa cichutko, wątek podczytuje, a jak tylko okazja, żeby kotka ożenić, to odrazu się uaktywniaczujność rewolucyjna
![]()
![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego![]()
![]()
no proszę, siedzi sobie CoToMa cichutko, wątek podczytuje, a jak tylko okazja, żeby kotka ożenić, to odrazu się uaktywniaczujność rewolucyjna
![]()
![]()
CoToMa siedzi cichutko, bo dopiero przyjechała od pani Ali i pada na twarz. Siedzi przed kompem na miękkim krzesełku, nogi jej odpadają i nawet nie ma siły zawlec sie do łóżka, nie mówiąc już o tym, że najpierw wypadałoby się umyć...
Ale czujna jest przez całą dobę, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwość wciśnięcia jakiejś dobrej duszyczce biednego kotka...
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego![]()
![]()
![]()
![]()
CoToMa siedzi cichutko, bo dopiero przyjechała od pani Ali i pada na twarz. Siedzi przed kompem na miękkim krzesełku, nogi jej odpadają i nawet nie ma siły zawlec sie do łóżka, nie mówiąc już o tym, że najpierw wypadałoby się umyć...
Ale czujna jest przez całą dobę, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwość wciśnięcia jakiejś dobrej duszyczce biednego kotka...
to już lecę do wątku kotów Pani Ali, bo pewnie coś skrobniesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 19 gości