MILUSIA z Katowic-prośba o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2007 18:35

acha, zapomniałam.
Jutro o 11 sterylka,

BARDZO PROSIMY O KCIUKI. Sterylka zabieg rutynowy, ale Milusia ma 5 lat.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lip 10, 2007 19:07

Mocno ściskamy kciuki :ok:

Doruniad

Od: Wto mar 27, 2007 18:59

Post » Wto lip 10, 2007 19:08

:ok: oczywiscie

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lip 10, 2007 20:01

Czy Ty mnie już nie kochasz?? :wink: Nie przychodzą od Was powiadomienia...
Kciuki nieustające, oczywiście :ok: :ok::ok::ok::ok:
Marcelibu

Post » Wto lip 10, 2007 20:03

ależ kocham Cię nad życie. A Milusia wprost zadręcza mnie pytaniami,czy Hugonek u nas był :1luvu:

nie wiem, dlaczego powiadomienia nie przychodzą :oops: :placz:
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 10, 2007 20:10

Femka pisze:ależ kocham Cię nad życie. A Milusia wprost zadręcza mnie pytaniami,czy Hugonek u nas był :1luvu:

Dzięki za ciepłe uczucia na pocieszenie :( :D . Ale nawet bez powiadomień Was szukam :D . :1luvu: .
Marcelibu

Post » Wto lip 10, 2007 20:13

Marcelibu pisze:
Femka pisze:ależ kocham Cię nad życie. A Milusia wprost zadręcza mnie pytaniami,czy Hugonek u nas był :1luvu:

Dzięki za ciepłe uczucia na pocieszenie :( :D . Ale nawet bez powiadomień Was szukam :D . :1luvu: .

to bardzo dobrze, bo miaukolenie Milusi za pewnym przystojniakiem we fraczku jest baaardzo żałosne :D

a tak naprawdę baardzo czekamy, kiedy Hugonek zaprosi nas do swojego wątku :oops:
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 10, 2007 20:26

My nie mamy o czym pisać... Nic się nie dzieje, jeden kot...
Marcelibu

Post » Wto lip 10, 2007 20:35

Marcelibu pisze:My nie mamy o czym pisać... Nic się nie dzieje, jeden kot...

Żartujesz??????? Ile razy opowiadałaś mi przez telefon fantastyczne historie o Hugonku??????? Rzecz nie w ilości, Marcelibu :!: :!: :!: Hugonek zasługuje na swój wątek i wszystkie wydarzenia w jego kocim życiu są ważne i muszą być koniecznie opisane :!: :!: :!: :!:

Szybciutko zakładaj mu wątek :D
czekamy na zaproszenie :D
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 10, 2007 21:07

Femka pisze:
Marcelibu pisze:My nie mamy o czym pisać... Nic się nie dzieje, jeden kot...

Żartujesz??????? Ile razy opowiadałaś mi przez telefon fantastyczne historie o Hugonku??????? Rzecz nie w ilości, Marcelibu :!: :!: :!: Hugonek zasługuje na swój wątek i wszystkie wydarzenia w jego kocim życiu są ważne i muszą być koniecznie opisane :!: :!: :!: :!:

Szybciutko zakładaj mu wątek :D
czekamy na zaproszenie :D

E, naprawdę nie ma co pisać... Ja, wiesz, ciągle marzę o drugim kocie. Jak to moje marzenie się pełni, to oczywiście, że założę IM (dwojgu!!!)wątek.
Marcelibu

Post » Wto lip 10, 2007 21:14

Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego :twisted: :wink: :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto lip 10, 2007 21:19

CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego :twisted: :wink: :lol:

no proszę, siedzi sobie CoToMa cichutko, wątek podczytuje, a jak tylko okazja, żeby kotka ożenić, to odrazu się uaktywnia :D czujność rewolucyjna :D :ryk:

Marcelibu, pliiiis o wątek Hugonka :D
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 10, 2007 21:33

Femka pisze:
CoToMa pisze:Marcelibu, napisz jaka płeć, jaki kolor futerka, jaki wiek, i będziesz miała parkę, dla mnie nic trudnego :twisted: :wink: :lol:

no proszę, siedzi sobie CoToMa cichutko, wątek podczytuje, a jak tylko okazja, żeby kotka ożenić, to odrazu się uaktywnia :D czujność rewolucyjna :D :ryk:

CoToMa siedzi cichutko, bo dopiero przyjechała od pani Ali i pada na twarz. Siedzi przed kompem na miękkim krzesełku, nogi jej odpadają i nawet nie ma siły zawlec sie do łóżka, nie mówiąc już o tym, że najpierw wypadałoby się umyć...
Ale czujna jest przez całą dobę, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwość wciśnięcia jakiejś dobrej duszyczce biednego kotka... :twisted:
...

CoToMa

Post » Wto lip 10, 2007 21:35

CoToMa pisze:
Femka pisze:

CoToMa siedzi cichutko, bo dopiero przyjechała od pani Ali i pada na twarz. Siedzi przed kompem na miękkim krzesełku, nogi jej odpadają i nawet nie ma siły zawlec sie do łóżka, nie mówiąc już o tym, że najpierw wypadałoby się umyć...
Ale czujna jest przez całą dobę, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwość wciśnięcia jakiejś dobrej duszyczce biednego kotka... :twisted:

to już lecę do wątku kotów Pani Ali, bo pewnie coś skrobniesz :D
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 10, 2007 21:43

Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:

to już lecę do wątku kotów Pani Ali, bo pewnie coś skrobniesz :D

No właśnie coś skrobnęłam, ale mało, bo zaraz chyba zasnę...
Mam nowe fajne fotki, ale to dopiero jutro. Może wcześnie rano wstanę i powklejam...
...

CoToMa

[poprzednia][następna]