Mruczuś [*] Choco i Mikuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 12:46 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Kapusta rozumiem że leczy zapalenia wszelkiego rodzaju :wink: akurat mam w domu dość dużą niepokrojoną główkę bo zaplanowałam gotowanie ...
Widziałaś "Weterynarię" jeśli nie to zaglądnij sobie wieczorem, tam jest mnóstwo różnych tematów:)
Właśnie odkryłam swoje zaległości w czytaniu Bloga - wiedziałabym wcześniej kto to jest Bombelek a tak to dopiero dziś Go poznałam :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 27, 2009 13:12 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Prosze oto zdjecie Malutkiej ( powiekszy sie po kliknieciu )
Obrazek

A tu link do jej histori viewtopic.php?f=13&t=58277&start=0
Dawno to bylo oj dawno :-)
Ide teraz do pracy ,jak wroce musze cos na blogu skrobnac bo faktycznie ja tez mam zaleglosci w pisaniu .
Bombelek jest cudny , zdumiewajace ile chlopak mial szczescia ,ze na ASK@ trafil :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt lis 27, 2009 13:14 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kociczka39 pisze:
kussad pisze:W pracy mam szaleństwo, w domu mąż siedzi do późna przy komputerze :twisted: zanim skończę prace w kuchni i inne domowe obowiązki jest późno. Dziś robiłam okłady z sody i rękę owinęłam bandażem więc mogłam sobie tylko klikać myszką... na próby pisania lewą ręką mój Asystent reagował chodzeniem po klawiaturze :twisted:

Spróbuj Ewuś może jeszcze z tą surową kapustą.Kiedyś na którymś wątku komuś radziłyśmy,chyba u Ineczki.
Parę liści surowej zielonej kapusty zgnieć w jakiejś misce tak,żeby sok puściły i przyłóż to w bolące miejsca i lekko zawiń czymś.Jak za jakiś czas wyjmiesz suche liście to będziesz zdrowiutka jak rybka :wink: :wink: :wink:

Tak, to rzeczywiście skuteczne :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 27, 2009 13:35 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Dziękuję bardzo :1luvu:

Malutka jest cuuudna :)

Czy znacie może dobrego psiego ortopedę w Warszawie... widzę jedynie taki wątek na Dogo: http://www.dogomania.pl/threads/3223-Go ... awy/page10 i wątek ortopedii http://www.dogomania.pl/forums/1078-Ortopedia
Koleżanka jest zainteresowana tematem i ortopedii w ogóle.

Magda i Asiu wczoraj mąż popatrzył na Mikusia i stwierdził – To jest pokazowy kot!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 27, 2009 14:19 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Dzień dobry! :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt lis 27, 2009 16:02 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Bardzo chora jest Julisia Kasi czyli Kaprys2004 viewtopic.php?f=1&t=103202&start=960 :( Czekamy na dawcę...

Właśnie dziś myślałam o Kasi że dawno Jej u nas nie było... umierają na pp kocięta z Piotrkowa, które przywoziła Joanna czyli nasza Jopop i mam nastrój . To jest bardzo zjadliwy szczep pp, który przenosi się też na psy :( :( :(

Boję się ponownie włączyć komputer... a wcześniej zastanawiałam się nad Wystawą Kotów... nikogo znajomego tam nie będzie... :( Ich banerek jest chyba na 4 stronie wątka...

Dziś będzie łapanka Mikitki - świeżo adoptowana uciekła...viewtopic.php?f=1&t=103928&start=210
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 27, 2009 20:28 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

:( :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lis 27, 2009 20:46 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Widze Ewuniu , ze masz dzis smutny nastroj .
Ta sprawa z kotami piotrkowskimi jest porazajaca , biedne ,biedne maleńtasy :( Nie ma co mowic ...ja sie tam boje zagladac ....

A dlaczego Twoj maz stwierdzil ,ze Mikus jest pokazowy ? Bo taki ładny ? Czy bo cos ciekawego pokazywal ? :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt lis 27, 2009 22:50 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Romas pisze:To jest tez swietny sposob na zapalenie piersi przy karmieniu ,naprawd epomaga jak nic innego ,wiem cos o tym :-)

Ooo ,a tego żem nie wiedziała nawet
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 27, 2009 22:55 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

MaryLux pisze:
Tak, to rzeczywiście skuteczne :)

A to z tego wniosek Maryś,że CI pomogła ta kapusta?No mi wtedy na tą łapę też pomogła,od tamtej pory mnie nie boli tak,tfutfu
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lis 27, 2009 23:00 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:Bardzo chora jest Julisia Kasi czyli Kaprys2004 viewtopic.php?f=1&t=103202&start=960 :( Czekamy na dawcę...

Właśnie dziś myślałam o Kasi że dawno Jej u nas nie było... umierają na pp kocięta z Piotrkowa, które przywoziła Joanna czyli nasza Jopop i mam nastrój . To jest bardzo zjadliwy szczep pp, który przenosi się też na psy :( :( :(

Boję się ponownie włączyć komputer... a wcześniej zastanawiałam się nad Wystawą Kotów... nikogo znajomego tam nie będzie... :( Ich banerek jest chyba na 4 stronie wątka...

Dziś będzie łapanka Mikitki - świeżo adoptowana uciekła...viewtopic.php?f=1&t=103928&start=210

Ooo kurde,ale się porobiło,jak jest dobrze to jest dobrze,a jak się wali to już na full :( :( :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lis 27, 2009 23:54 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Romas pisze:Widze Ewuniu , ze masz dzis smutny nastroj .
Ta sprawa z kotami piotrkowskimi jest porazajaca , biedne ,biedne maleńtasy :( Nie ma co mowic ...ja sie tam boje zagladac ....
A dlaczego Twoj maz stwierdzil ,ze Mikus jest pokazowy ? Bo taki ładny ? Czy bo cos ciekawego pokazywal ? :-)

Całe szczęście kończy się dzisiejszy dzień... i mąż był w nastroju "wszystko na nie i ty jesteś wszystkiemu winna", jak zwykle niecierpliwy musi mieć wszystko natychmiast i kupić to w pierwszym lepszym sklepie a potem wypomina że ja nie umiem oszczędzać... bo nawet nie zdążyłam sprawdzić cen w innych sklepach... itp itd :twisted: .. wszyscy śpią i tylko mam dwoje asystentów... wiec i ja mam wszystkiego dość.
Zaraz zrobię sobie okład.

Mikuś tak ślicznie leżał i nas obserwował :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob lis 28, 2009 10:34 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Może dzisiejszy dzionek będzie lepszy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 28, 2009 11:02 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Najważniejsze że świeci słońce ... może TZ odpuści migrena i zmieni mu się nastrój :) muszę zająć się domem i rodziną :)
Przekonałam się że nie warto robić przelewów w nocy w piątek - z jednego konta pieniądze znikną a w drugim banku prawdopodobnie pojawią się w poniedziałek a potem termin płatności się nalicza :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob lis 28, 2009 11:14 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Witajcie!
Kussad, zdrówka i dużo sił :ok:

Przelewy nie są realizowane w weekendy, dlatego w piątek można robić tylko rano, wtedy jeszcze w banku odbiorcy załapią się na sesję przychodzącą.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]