Widziałaś "Weterynarię" jeśli nie to zaglądnij sobie wieczorem, tam jest mnóstwo różnych tematów:)
Właśnie odkryłam swoje zaległości w czytaniu Bloga - wiedziałabym wcześniej kto to jest Bombelek a tak to dopiero dziś Go poznałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:kussad pisze:W pracy mam szaleństwo, w domu mąż siedzi do późna przy komputerzezanim skończę prace w kuchni i inne domowe obowiązki jest późno. Dziś robiłam okłady z sody i rękę owinęłam bandażem więc mogłam sobie tylko klikać myszką... na próby pisania lewą ręką mój Asystent reagował chodzeniem po klawiaturze
Spróbuj Ewuś może jeszcze z tą surową kapustą.Kiedyś na którymś wątku komuś radziłyśmy,chyba u Ineczki.
Parę liści surowej zielonej kapusty zgnieć w jakiejś misce tak,żeby sok puściły i przyłóż to w bolące miejsca i lekko zawiń czymś.Jak za jakiś czas wyjmiesz suche liście to będziesz zdrowiutka jak rybka![]()
![]()
Romas pisze:To jest tez swietny sposob na zapalenie piersi przy karmieniu ,naprawd epomaga jak nic innego ,wiem cos o tym
MaryLux pisze:
Tak, to rzeczywiście skuteczne
kussad pisze:Bardzo chora jest Julisia Kasi czyli Kaprys2004 viewtopic.php?f=1&t=103202&start=960Czekamy na dawcę...
Właśnie dziś myślałam o Kasi że dawno Jej u nas nie było... umierają na pp kocięta z Piotrkowa, które przywoziła Joanna czyli nasza Jopop i mam nastrój . To jest bardzo zjadliwy szczep pp, który przenosi się też na psy![]()
![]()
Boję się ponownie włączyć komputer... a wcześniej zastanawiałam się nad Wystawą Kotów... nikogo znajomego tam nie będzie...Ich banerek jest chyba na 4 stronie wątka...
Dziś będzie łapanka Mikitki - świeżo adoptowana uciekła...viewtopic.php?f=1&t=103928&start=210
Romas pisze:Widze Ewuniu , ze masz dzis smutny nastroj .
Ta sprawa z kotami piotrkowskimi jest porazajaca , biedne ,biedne maleńtasyNie ma co mowic ...ja sie tam boje zagladac ....
A dlaczego Twoj maz stwierdzil ,ze Mikus jest pokazowy ? Bo taki ładny ? Czy bo cos ciekawego pokazywal ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości