W tej paczce jest też jedzenie dla ptaków, one też wybredne, kupiłam im 20 kg worek mieszanki (z polecenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Tak to jest z trochę starszymi kotkami, ciągle coś się dzieje. Za zdrowie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponadto jak jest ich kilka to infekcję podłapią jedno od drugiego
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Tak to jest z trochę starszymi kotkami, ciągle coś się dzieje. Za zdrowie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponadto jak jest ich kilka to infekcję podłapią jedno od drugiego
Tak, jak ludzie...
mir.ka pisze:Koty coś słabo jedząNie wiem czy przejadła im się DN, bo niestety tylko ona nam została, przez to opóźnione zamówienie z Zooplusa. Zwykle dostają różne karmy, na każdy posiłek inną, a teraz niestety tylko jeden producent , choć smaki różne. Elenka to wiadomo, jak kaszle to prawie nie chce jeść, a rude tak jakby jeszcze nie wróciły do stanu przed choroby. Na dzisiaj koty mają jeszcze gotowanego kurczaka to głodne raczej nie będą, choć Daisy i Rudzia niekoniecznie będą jadły, go została sama pierś, a one wolą nogę.
Jeszcze Wam coć śmiesznego napiszę o Rudzi , chyba nam "spsiała"![]()
Nie wiemy skąd jej się to wzięło, ale nieraz przy obiedzie przychodzi i staje na dwóch łapkach jak piesek upominając się o mięso, którego i tak niewiele zje, jak to ona.
ewar pisze:Moje domowe koty też jakby mniej teraz jedzą. Bezdomniaki chyba też, jadły jak smoki, bardzo przytyły i teraz aż tak się nie rzucają na jedzenie. Pod koniec zimy zaczną chudnąć, zrzucać zimowy tłuszcz i tak będzie do końca lata. Potem powtórka z rozrywki.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Koty coś słabo jedząNie wiem czy przejadła im się DN, bo niestety tylko ona nam została, przez to opóźnione zamówienie z Zooplusa. Zwykle dostają różne karmy, na każdy posiłek inną, a teraz niestety tylko jeden producent , choć smaki różne. Elenka to wiadomo, jak kaszle to prawie nie chce jeść, a rude tak jakby jeszcze nie wróciły do stanu przed choroby. Na dzisiaj koty mają jeszcze gotowanego kurczaka to głodne raczej nie będą, choć Daisy i Rudzia niekoniecznie będą jadły, go została sama pierś, a one wolą nogę.
Jeszcze Wam coć śmiesznego napiszę o Rudzi , chyba nam "spsiała"![]()
Nie wiemy skąd jej się to wzięło, ale nieraz przy obiedzie przychodzi i staje na dwóch łapkach jak piesek upominając się o mięso, którego i tak niewiele zje, jak to ona.
Twoja grzecznie prosi a moje drą japę![]()
madrugada pisze:A Nolina wręcz przeciwnie, ma zwiększony apetyt.
jolabuk5 pisze:Pięknie Rudzia prosi.Tylko lepiej, żeby inne koty się od niej nie nauczyły...
jolabuk5 pisze:Dobrze, że teraz większość firm podaje telefony do kurierów! Pamiętam, jak jeszcze pracowałam i musiałam skontaktować się z kurierem, żeby nie przyjechał za wcześnie - to najpierw trzeba było dodzwonić się jakoś do firmy kurierskiej i poprosić o podanie numeru. Czasem to było dość trudne.
Dopiero zauważyłam, że masz nowy podpis - bardzo ładny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości