Tak sobie jem, a powinnam jeść dużo, mówi duża. Wróciła z podwórka, mówi, że przyszły dwa koty, a wczoraj wróciła szczęśliwa, bo karmiła kotkę, której dawno nie widziała Pralcia
Wieczorem poszłam po colę, co było zbawienne. Nie wypiłam jej, bo zasnęłam (ale w domu, nie pod sklepem). Bardzo rzadko chodzę do tego sklepu, po drodze spotkałam kotkę, której nie widziałam 68 dni i dałam jej jeść.
Pralciu Kochana, obyś się dobrze czuła i miała apetyt! Ciociu, to jest superfajne, jak kotek wraca i mozna go nakarmić. Ta kotka pewnie korzystała z Twojej stołówki, ale w takich godzinach, że jej nie widziałaś, a teraz wiesz, ze jest Kitek
MalgWroclaw pisze:Znowu nie jem. Duża wróciła z podwórka, dała tam jeść i pić Pralcia
Pewnie skończy się na tabletce "na apetyt". Jedz Pralinko
U nas rano ciemno ale ciepło dziś było. Zaspała Mamuśka. Reszta była. Pewnie w ciepłej piwnicy zaległa. Jest tam dostęp do węzła grzewczego więc ma dobrze. Byleby okienka nie zamknęłi.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.