Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- Tymczaski u siebie :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 04, 2019 8:10 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

alessandra pisze:
mir.ka pisze:mój ogródek nabrał trochę kolorów bo kupiłam sobie nowe różyczki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przecuuuuudne :1luvu: pięknie tam masz :1luvu:

mam nadzieję, ze będa ładnie rosnąc, okazało się ,ze kupiłam ich za mało, bo jak zaczęłam sadzić to znalazłam więcej wolnych miejsc, gdzie mozna jeszcze kilka wsadzic
muszę wybrać się do tej szkółki ponownie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 04, 2019 8:11 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:W czwartek piesio bardzo przyjemnie spędził czas
Obrazek

spacerował po pięknym ogrodzie
Obrazek

Obrazek

Ale piesio miał uciechę! :1luvu:

podoba mu się tam, mnie zreszta też :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie sie 04, 2019 8:12 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

isabell36 pisze:piękne masz kwiaty :1luvu:
ja marzę o piwoniach, na razie kupiłam jukę ogrodową - mam nadzieję że szybko zakwitnie

u mnie piwonia nie chciała kwitnąć :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 04, 2019 8:13 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

aga66 pisze:Te róże to taki rodzaj, że nie opadaja im płatki tylko zasuszają się na krzaczku. Super są i kolory extra. U mnie taki jeden krzak jest gigantyczny aż klopot z nim. Ale kwotnie cudnie.

które? te na ostatnim zdjęciu? bo te co sa powyzej już gubią płatki :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 04, 2019 8:16 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Gosiagosia pisze:Obrazek
Róż takich pięknych nie mam ale lilie tak. Ta pięknie pachnie.

chyba wszystkie lilie pięknie pachną, u mnie teraz jeszcze kwitnie biała, ale cos kiepsko kwitły w tym roku :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 04, 2019 8:24 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau :wink: , z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
Obrazek

a tu już na ścianie
Obrazek

Przynajmniej niektórzy nas odwiedzający będą mieli okazje zobaczyć cztery nasze koty, a nie tylko dwa rude.
Fotek mam jeszcze więcej i co jakiś czas będe je mogła wymieniać.
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 04, 2019 9:51 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

mir.ka pisze:Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau :wink: , z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
Obrazek

a tu już na ścianie
Obrazek

Przynajmniej niektórzy nas odwiedzający będą mieli okazje zobaczyć cztery nasze koty, a nie tylko dwa rude.

Ekstra.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sie 04, 2019 9:52 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

mir.ka pisze:
isabell36 pisze:piękne masz kwiaty :1luvu:
ja marzę o piwoniach, na razie kupiłam jukę ogrodową - mam nadzieję że szybko zakwitnie

u mnie piwonia nie chciała kwitnąć :(

Moje w tym roku pięknie kwitly.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sie 04, 2019 10:38 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Ja mam podobne ramki tylko takie w szerz i też ciągle brak mi czasu na zrobienie z nich użytku.Mam tylko takie kolorowe z Pepko wiszące na ścianie w przedpokoju oczywiście z Zuzią i Polą jak też z Mikusiem i rodzicami.
Bardzo fajnie ci wyszło.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sie 04, 2019 13:54 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

mir.ka pisze:Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau :wink: , z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
Obrazek

a tu już na ścianie
Obrazek

Świetny pomysł! Super się prezentuje kocia kolekcja :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie sie 04, 2019 20:40 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Obrazek

a tu już na ścianie
Obrazek

ALE SUPER !!!
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon sie 05, 2019 9:49 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Mnie też coraz bardziej ściana sie podoba. Muszę jeszcze raz zrobic przeglad fotek i wybrać takie w pionie, bo zdecydowanie ich mam za mało tzn tyle ile teraz wstawiłam.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 05, 2019 9:54 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Rudzi znowu coś dolega :( Wczoraj wymiotowała i dzisiaj też , dwa razy zwróciła to co zjadła :( Po południu umówiłam ja do weta, niech ją obejrzy. Martwię się, bo wydaje mi się ,że to ona "sprzedała" Tynkowi jakiegos wirusa, a najwyzszy czas zaszczepić drugi raz maluchy, juz sa nawet umówione za tydzień. Niby nie mają bezposredniego kontaktu, ale jednak przebywaja w tych samych pomieszczeniach.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 05, 2019 9:58 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.25- 4 kociaki do adopcji :)))

Rudzia jest dwa lata młodsza od mojej Guci i nieco do niej podobna. Może przydałoby się jej zrobić profil geriatryczny? Z fruktozaminą i SDMA, nie wiem, czy jest w pakiecie, ale na wszelki wypadek o to proszę.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]