mam nadzieję, ze będa ładnie rosnąc, okazało się ,ze kupiłam ich za mało, bo jak zaczęłam sadzić to znalazłam więcej wolnych miejsc, gdzie mozna jeszcze kilka wsadzic
muszę wybrać się do tej szkółki ponownie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:piękne masz kwiaty![]()
ja marzę o piwoniach, na razie kupiłam jukę ogrodową - mam nadzieję że szybko zakwitnie
aga66 pisze:Te róże to taki rodzaj, że nie opadaja im płatki tylko zasuszają się na krzaczku. Super są i kolory extra. U mnie taki jeden krzak jest gigantyczny aż klopot z nim. Ale kwotnie cudnie.
mir.ka pisze:Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau, z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
a tu już na ścianie
Przynajmniej niektórzy nas odwiedzający będą mieli okazje zobaczyć cztery nasze koty, a nie tylko dwa rude.
Fotek mam jeszcze więcej i co jakiś czas będe je mogła wymieniać.
mir.ka pisze:isabell36 pisze:piękne masz kwiaty![]()
ja marzę o piwoniach, na razie kupiłam jukę ogrodową - mam nadzieję że szybko zakwitnie
u mnie piwonia nie chciała kwitnąć
mir.ka pisze:Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau, z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
a tu już na ścianie
Przynajmniej niektórzy nas odwiedzający będą mieli okazje zobaczyć cztery nasze koty, a nie tylko dwa rude.
a tu już na ścianie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 12 gości