Cosia Czitka Balbi i dachowce. Walka z pchłami...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2018 19:46 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Mama ma bajelaż! :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pon paź 08, 2018 21:23 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

ewkkrem pisze:Mama ma bardziej okrągły pyszczek i jest chyba trochę bardziej puchata. No chyba, że puchatość wynika z tego, że więcej przebywa na zewnątrz. :P
Nagrodę przekazuję na ręce MaryLux :D

Czuję się zaszczycona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 08, 2018 21:43 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Yes!Yes!Yes! :piwa:
Otóż to, Mama ma takie dymne prześwity i rzeczywiście jest bardziej puchata :P
I jest jeszcze jeden szczegół, na szczęście nikt nie zauważył, to dobrze! Cosia jest trochę garbata :roll: :oops:
MaryLux, wiedziałam, że się ucieszysz! Na kilogramy chcesz, czy na kolor futra? 8)
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon paź 08, 2018 21:44 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

No i Mama ma taką samą twarz jak Pasio.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pon paź 08, 2018 21:53 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

czitka pisze:I jest jeszcze jeden szczegół, na szczęście nikt nie zauważył, to dobrze! Cosia jest trochę garbata :roll: :oops:

Zauważyłam :oops: ale nie chciałam robić Cosi przykrości.. :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon paź 08, 2018 22:09 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

czitka pisze:Yes!Yes!Yes! :piwa:
I jest jeszcze jeden szczegół, na szczęście nikt nie zauważył, to dobrze! Cosia jest trochę garbata :roll: :oops:
MaryLux, wiedziałam, że się ucieszysz! Na kilogramy chcesz, czy na kolor futra? 8)

na miligramy

MaryLux

Post » Pon paź 08, 2018 22:10 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

MaryLux pisze:

na miligramy

To dostaniesz 100 mg kłaków i jednego wąsa, co wypadł :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon paź 08, 2018 22:12 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

na miligramy

To dostaniesz 100 mg kłaków i jednego wąsa, co wypadł :ryk:

Obrazek

MaryLux

Post » Pon paź 08, 2018 22:46 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Ja zbierałem zgubione wąsiki moich kotek. :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto paź 09, 2018 5:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

:smiech3: zaczarowany ogród :smiech3:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 13, 2018 17:54 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Dzisiaj było strasznie, bo rano przyszedł straszny pan ze strasznym palnikiem, wszedł na dach komórki i strasznym ogniem ze strasznym syczeniem przylepiał papę do dachu :strach:
Efektem prac pana papiarza Mama uciekła w siną dal, a Cztusia zabunkrowała się w domu i na znak protestu przespała cały dzień, a taki był piękny! :1luvu:
A wczoraj było jeszcze straszniej, bo niedaleko mnie wielkie maszyny zburzyły wielki dom i została tylko wielka kupa gruzu 8O Taki dziwny dom na wspaniałej działce, w którym kiedyś mieszkał wariat, siedział w oknie i wołał do wszystkich przechodniów, że żmije ze ścian wychodzą a w kącie siedzi diabeł. Czarny :twisted: Pan ostatecznie umarł kilka lat temu, ktoś na chwilę kupił ten dom, ale uciekł po roku, bo pewnie ten diabeł, albo te żmije, nie wiem... :roll:
I wczoraj rano jechałam do pracy dom był, a jak wracałam domu nie było 8O
Dla Czitusi było to straszne buuuu...., cały dzień biegała od okna do okna, bardzo była zaniepokojona.
I dzisiaj ten palnik...
Nic, przeszło wszystko, a rano Balbisia zrobiła piękną, prawdziwą, zdrową kupę, jakiej nie widzieliśmy od kilku miesięcy. Brawo Balbunia! Clostridium wybite :dance:
Pozdrawiamy jesienią! Pasio baleronuje nieustająco i się uśmiecha :P
ObrazekObrazek
A, zapomniałam. Dzisiaj odkryłam, że ma to co ja. Siedzi przed pralką i obserwuje przez godzinę jak się tam w środku kręci. A z jakim zainteresowaniem :ryk:
Obrazek

czitka

Post » Sob paź 13, 2018 18:04 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Jakbym zobaczył Pasia, mamę, brata, i ktoś by mi powiedział, że to koty "nie moje" , "niczyje, "bezdomne" to , to sam nie wiem co ...
Pasiek jest tak upasiony, brat niewiele mniej, Mama... ach mama...
Życzę wszystkim bezdomnym kotom takiego "zaczarowanego ogrodu".
Drops.
PS. Sobie też!!!
Czitko, przygarniesz mnie?
Nieszczęśliwy Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob paź 13, 2018 18:05 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

Ten pałac w okolicy poległ?

MaryLux

Post » Sob paź 13, 2018 19:16 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Podwójne widzenie....

MaryLux pisze:Ten pałac w okolicy poległ?

Nie, ten nie do ruszenia, to 800 m kw. powierzchni, Romowie właśnie zaczynają się zjeżdżać na Wszystkich Świętych, będzie wesoło :roll:
Inny poległ, tylko nie wiem, gdzie te żmije wypełzły, do mnie rzut beretem :strach:
Dropsiu, niestety nie mogę Cię przygarnąć, nie myśl nawet o tym!
Nikt odpowiedzialny nie da mi żadnego kota, ja koty rozpuszczam dosłownie i w przenośni.
O, na przykład Cosia przed chwilą.
Obrazek
Wychodzi drzwiami, wraca oknem w kuchni :roll:
Dropsiu, nie mogę Ci tego zrobić :mrgreen:
A że niektóre upasione, to ze strachu. One nerwowe są i z tych nerw jedzą bez przerwy, bo ja się nad nimi znęcam :twisted: Omijajcie ten dom i ogród z daleka!
Natomiast gdyby ktoś chciał mnie przygarnąć, to....to oczywiście, zostawiam ten cały majdan i już mnie nie ma :dance:
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]