WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 14, 2014 21:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Neigh pisze:W każdym razie jedno jest pewne żadna z nas nie ma równo pod sufitem. Z Dalią na czele - a tak spokojnie kobita wygląda. Ja cały weekend pracuję, ale to dobrze, może zarobię parę złotych górką to będzie na potrzeby.........a Potrzeby będą duże. W każdym razie jedna.

no ja sobie wypraszam :lol:
jestem najnormalniejsza na świecie, tylko czasami lubię podpierdzielic coś co dla kogoś innego stanowiłoby najpiękniejszy prezent gwiazdkowy
chyba powinnam znaczki na futrynie robić
szczęśliwie futryn mam parę

w żadnym razie Siwucha choć kolorystycznie by grało :twisted:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt mar 14, 2014 22:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

dalia pisze:[
no ja sobie wypraszam :lol:
jestem najnormalniejsza na świecie, tylko czasami lubię podpierdzielic coś co dla kogoś innego stanowiłoby najpiękniejszy prezent gwiazdkowy
chyba powinnam znaczki na futrynie robić
szczęśliwie futryn mam parę

w żadnym razie Siwucha choć kolorystycznie by grało :twisted:

Kogo podpierdzieliłaś?
Kotecka?

Moje są oba, więc to nie u mnie :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt mar 14, 2014 22:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Jeśli podobna do Korneliusza (tak właśnie popatrzyłam na jego kolor), to może Kornelia?
Korneliusz to dobry wzór do naśladowania, więc imię byłoby dobrą wróżbą.
No i pasowałoby do Lukrecji... :twisted:

A Dalio, nie kupuj Flicka - u mnie zepsuł się po kilku dniach i to nie wiadomo czemu. Więc tylko straciłam na pazerności w chęci posiadania. I nawet nie mam gdzie reklamować, bo nie będę do Stanów wysyłać.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt mar 14, 2014 22:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

koteczekanusi pisze:Jeśli podobna do Korneliusza (tak właśnie popatrzyłam na jego kolor), to może Kornelia?
Korneliusz to dobry wzór do naśladowania, więc imię byłoby dobrą wróżbą.
No i pasowałoby do Lukrecji... :twisted:

A Dalio, nie kupuj Flicka - u mnie zepsuł się po kilku dniach i to nie wiadomo czemu. Więc tylko straciłam na pazerności w chęci posiadania. I nawet nie mam gdzie reklamować, bo nie będę do Stanów wysyłać.

a co się zepsuło?
może udało by się naprawić?
Obrazek

dalia

Post » Pt mar 14, 2014 22:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Właśnie nie wiem co, po prostu przestało działać. Silniczek przestał wydawać dżwięk, jakby chciał sie ruszyć, więc to pewnie on, a nie sznureczek. Nie wiem, czy koty coś zrobiły. Postaram się zmusić TŻ, żeby zajrzał.
Ale ogólnie - kotom zabawka dość się podobała, tylko sznureczek rusza się zbyt wolno. Pounce koty już dawno się znudziły.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Pt mar 14, 2014 23:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ustawa [o wychowaniu w trzeźwości]
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt mar 14, 2014 23:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Donos :lol:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt mar 14, 2014 23:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

a czy my tu kkogos wychowujemy?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt mar 14, 2014 23:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Wybieramy imię dla kota.
Skończyłam kolejny tom z inspektorem Rebusem -marzy mi się Whisky

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt mar 14, 2014 23:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ja tam dzisiaj przygotowuję się do mojego małego epizodu w akcji i relaksacyjnie oglądam "Dirty dancing". ;)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pt mar 14, 2014 23:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

cairo pisze:Ja tam dzisiaj przygotowuję się do mojego małego epizodu w akcji i relaksacyjnie oglądam "Dirty dancing". ;)

na relaks fajne, kiedyś stosowałam Roztańczony buntownik, znasz? choć to bardziej w klimacie tańca towarzyskiego , ale ja kocham paso double czy jak tam się to pisze :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt mar 14, 2014 23:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Whisky zbyt oklepana. Poza tym dla rudego kota. Już Rebus lepszy.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Pt mar 14, 2014 23:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

izka53 pisze:
cairo pisze:Ja tam dzisiaj przygotowuję się do mojego małego epizodu w akcji i relaksacyjnie oglądam "Dirty dancing". ;)

na relaks fajne, kiedyś stosowałam Roztańczony buntownik, znasz? choć to bardziej w klimacie tańca towarzyskiego , ale ja kocham paso double czy jak tam się to pisze :oops:

Nie znam, ale chętnie poznam. :)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Sob mar 15, 2014 6:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

to jadę
Obrazek

dalia

Post » Sob mar 15, 2014 7:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

No to akcja rozpoczeta. Jak się KURDE podniesiecie - to spójrzcie za okno, potem na godzinę wpisu Dalii - i jak jeszcze raz mi ktoś będzie wmawiał, ze z nami jest wszystko ok........to niech się dobrze zastanowi.

Akcja skończy się jutro w godzinach późno wieczornych. Wiec wcześniej się wiele nie spodziewajcie......W akcję włączonych będzie:
osoba wrocławska sztuk 1
osoby poznańskie sztuk 3
osoby warszawskie 3/4

Wiecie jak się synchronizuje taką akcję z samymi babami? :-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]