Ja chciałam baterie kupić, ale nigdzie takich małych trafić nie mogę, a laserek kupiliśmy w chińskim sklepie. Nie wiem czy teraz laserek kupić czy baterii szukać dalej
Karton, to jest myśl!. Trzeba Marcelowi sprawić karton I zrobić mu fajny domek, otworki ... oooo!
A widzisz!. Nie szukałam bateryjek w Pepco, a mam ten sklep u siebie, zajrzę dzisiaj Dzięki za podpowiedź Karton jakiś muszę zgarnąć ze sklepu, dla Wiki też będzie to frajda, móc zrobić domek dla Marcela
Łaaaaaaaaaaał! W sumie to takie słupki można dostać w sklepach, grunt to zmajstrować te wiklinowe posłania i podstawkę Ale fajne! Chociaż brakuje mi dyndadełek Ale też bym chciała tyle kotów
Naprawdę świetna sprawa Można samemu fajne drapaki zrobić, ale .. to trzeba mieć do tego smykałkę w rękach i .. to też jednak kosztuje jakby nie patrzeć Na jednym z forum wklejony był drapak zrobiony przez jakiegoś Pana, napisał że koszt zrobienia tego drapaka, to 500 złotych Fakt, wypasiony był ( tak myślę ), ale jednak to też kosztuje
Ale podobno drapaczyska warte swojej ceny, wytrzymują kilka lub kilkanaście lat, są stabilne i bezpieczne... co nie zmienia faktu, że kosztują drożej niż kawior