Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Biedny Łatuś
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Biedny Łatuś
A jaki obrażony na mnie...
MB&Ofelia pisze:Łatek. Okropecznie jezdeś biedmny. Ja też nie lubię łykać tabletków. Na szczęście nie muszę, chociaż też mam uczulenie, ale ja mam djetę i się nie drapaczę. Ale jak miałam problema z siusianiem to dostawałam okropecznie niemniamuśne tabletku, brrr! Nie chciałam ich łykać.
Lizam cię po uszku i szypko szypko zdrowiej.
Książniczka Ofelja
Ja Ofelii ładowałam nospę do żelowej osłonki po tranie (rozcinałam kapsułkę, wyciskałam tran, wsadzałam nospę, zaklejałam na ile się dało i smarowałam masłem dla lepszego poślizgu). A mniej "smakowe" tabletki podawałam rozkruszone w tranie, paście serowej, paście odkłaczającej, masełku, pasztecie itp.
Jak nie było wyjścia, to oczywiście wsuwało się dopyszcznie
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Biedny Łatuś
Łaciś, uciekajkaj do mnie!
maciejowa pisze: Po trzech latach ponytu u nas, dopiero pozwala sobie obciąć pazurki bez cyrków..
Myszolandia pisze:Ej,Łatuś,ja wiem,że żeśmy się kope lat nie widzieli (strzelam,ze 6),ale to nie znaczy,ze jakaś samowolka ma być z Twojej strony,że tak bez pozwoleństwa się drapiesz nie tak jak trza
We no Ty się kolo w łapki weź,ej dobra ?![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:maciejowa pisze: Po trzech latach ponytu u nas, dopiero pozwala sobie obciąć pazurki bez cyrków..
Phi! Ofelia po 6 latach wspólnego życia nadal nie pozwala sobie obciąć pazurków![]()
Ale w końcu ona jest księżniczką![]()
Mała Czarna też nie da sobie obciąć, ale ona z kolei jest panikarą.
MB&Ofelia pisze:Na śpika próbowałam Ofelii ciachać, ale to czujna bestia. Budzi się jak tylko dotknę łapki. Skuteczniej jest wykorzystać jej łakomstwo - posadzić kota na kolanach i w przerwie między ciachami podawać przysmaczki lub chrupki. Ale tą operację najlepiej wykonywać w 2 osoby
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Biedny Łatuś
Biegnę! Otwieraj drzwi, bo Duża leci za mną!
Ł.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Biedny Łatuś
Biegnę! Otwieraj drzwi, bo Duża leci za mną!
Ł.
Złapała Cię, biedaku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, pibon i 27 gości